Elítéli Bayer Zsolt szombati írását Navracsics Tibor miniszter, aki szerint ilyen embernek "nincs helye egy közösségben".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
@marlin: Kövérnek épp annyi joga van fideszesnek lenni, mint Bayerzsótinak, semjénmásodplaginak, köteleskövérnek, twittertompinak. Egyik kutya, másik eb.
Hogy vesznének meg, és fertőznék meg egymást! Vagy ez átkozódásnak minősül?
Mert akkor visszavonom!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQCSI
Üsse kő, holnapra beruházok egy koccintáshoz illő alkoholt,mit vegyek?
Addig virtuálisan küldök egy kis sört:
kepfeltoltes.hu/view/130106/2012_Kar_csony_003_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
QQCSI
@Pálinkafőző Rézüst: Jó éjt, szia, majd nyilatkozz, milyen piát vegyek!
barew7
Nekem nem kedvencem Bayer Zsolt, sem a FIDESZ,de a kommentek előtt elolvasnám, hogy mi is az a "szörnyűség" amit az említett cikk hangvételével elkövetett... www.magyarhirlap.hu/ki-ne-legyen
varirmag
Tetszik vagy sem ,ez bizony így van !!
""Facebookon, kezükben fegyverrel, nyakukon félkilós aranylánccal, pofájukon a „bármikor kicsinállak, te hülye magyar paraszt” kifejezéssel a „megélhetési bűnözők”.
És ez is !
""Uramisten, mennyire elviselhetetlen mindez, mennyire tönkretesz mindent, ami emberi. És mennyire nincs helye itt semmiféle magyarázkodásnak és toleranciának!""
És ki nem érzi igy ?
"""a késelők családjai nem magukba fordulnak, nem összetörnek, nem bocsánatot kérnek – hanem megfenyegetik az áldozatokat és azok családtagjait: ha vallomást mernek tenni, akkor „még több vér fog folyni”.
Nos, akkor tegyük fel a kérdést Erdős Virág után szabadon: na most akkor, nagyokosok, mi legyen? Vagy úgy is kérdezhetjük: ez itt még egy társadalom? Mert ha igen, akkor a rendőrség még ma elviszi a fenyegetőző állatokat. S ha nem, akkor a szigethalmi közösség gondoskodik róla, hogy soha többé ne legyen kedvük fenyegetőzni. Minden más esetben bátran elmondhatjuk magunkról, hogy mi már nem vagyunk emberi társadalom többé."""
és Bayer tuta előre hogy
""Ez a fenti mondat lesz az indok a műfelháborodásra. Ami sokkal egyszerűbb, sokkal kifizetődőbb és sokkal több hasznot hajt a polkorrekt világban, mintsem szembenézni a tényekkel""

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.