A Hit Gyülekezete és a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége elítéli a Magyar Hírlap szombati számában megjelent rasszista uszítást tartalmazó írást – áll a két egyház szerkesztőségünknek megküldött közös közleményében.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

113 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anatole-farkas antal
@kukac50: Bizony bizony! Mint említettem, a ne járjon a pofájuk a zsidóknak és a vallásnak, hiszen ők is népcsoportokat büntettek. A német népet, minden német embert fasisztaként kezeltek. Vagy a Holokausztban is népeket büntettek az üzlet szerzésükkel. Vagy a Trianon aljassággal. És ki járt jól mindig. A zsidó! Most meg megjegyezte valaki a cigány bűnözést, és nem tetszik nekik azonnal kinyílik arany fogsorral teli szájuk. Sok hasonló, vallásosnak hazudó csibészt ismerek akik elbújnak a vallás mögé és vállalkozásuk Isten hülyítésével gyarapodik. Amit írt kukac50 csak csepp a pohárban ez az igazság. De mint említettem. Magyarország a szabad és zsarolható országok tárháza a zsidók és cigányok részére. A vallás ne a politikával foglalkozzon mint ahogy most is teszi a Fidesz parancsára.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kéklaguna
@Darthon1: Valami gond lehet nálad. Ahogy olvasom te írsz össze vissza hülyeséget. Nem értem mit is akarsz mondani. Írod nincs egységes zsidóság, de van!
kéklaguna
QQoríkú vagy Námo Matróz. Abba tudnád hagyni a szembe köpködést. Loptál, elzavartak. Hajt a vak bosszú. Mások nevében habzik a szád. Hazudozol egy több mint 13 éves baromságodért. Engemet 3-szór nem fizettek ki cégek, de ember maradtam nem gyökér. Jól szájon kellene vágnia valakinek, majd akkor gondolkoznál. .Gondolom feljelentenek.
Ez a topik nem erről szól, nem a te képzelt betegségedet akarjuk olvasgatni. Tűnj el innen!
Darthon1
@kéklaguna: egy hónapos cikket kommenteltek. Nekem is írogatsz, ráadásul gyalázkodó hangnemben. Nekem a ti vitáitokhoz semmi közöm, tehát kérlek hagyjatok ki belőle! A cikk Bayerről szól és nem a ti múltbéli sérelmeitekről. Tehát húzzatok a pi..ába innen az ide nem illő hsz-tekkel együtt te kis homár gyerek.! Szerintem senkit sem érdekel a problémátok. Ha esetleg mégis úgy gondolod, hogy igen, akkor tedd fel ide egy cikkben és lehet, hogy benéznek rá. Az írókád pedig személyeskedésbe ment át, ezért válaszoltam neki ebben a hangnemben és a kioktató hangnemet is ő kezdte. Ritka nagy paraszt társaság vagytok.
Némó Matróz
@kéklaguna: Kicsit mellé lőttél mert mi nem egy személy vagyunk.
De kis olvasnivalót ajánlok!
www.hongroisanatole.hupont.hu/
csutak.fw.hu/blog/mult.html
NO ezt tessék kommentálni, Laci barátom várja a válaszokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.