A Kereszténydemokrata Néppárt az idén nagyobb figyelmet kíván fordítani az ügyfélellenes magatartás visszaszorítására – mondta Harrach Péter a kisebbik kormánypárt terveiről szólva szerdán, Budapesten.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
leszúrt rittberger
Csak a köldöknéző, beforduló nemzeteknek van jövője, főleg ha közben a perselybe is dobnak.
Dr.luigilongo60
Kedves Harrach Úr!
Szerényen és visszafogottan közölni szeretném Önnel, hogy az Ön által lenézett Cohn-Benditek Európája hosszú évtizedek óta működik és müködik napjainkban is, nem úgy mint az Önök banánköztársasága.

Ébredjen már fel legyen szíves és nézzen körül egy kicsit a világban, hogy miröl is szól a demokrácia és a piacgazdaság.
Biztosíthatom, hogy az Önök kormányának lövése sincs hozzá.
buboska
Na hiszen!! Pont egy harrach mondja ezt!! Röhejes!!Amíg az efajta bitorolhat MO.-on hatalmat,addig a világnak sem lehet jövője!!
buboska
@sóher: És pofátlanul felveszi az 1.5 milliós fizetése mellett a 280000-es nyugdíjját is!!A Facebook-on leközölték és nem csak az övét,hanem a többi jómadárét is!!
töky
Harrach Úr ! Az Ön(ök) által elképzelt Magyarországnak nincsen jövője. Az ilyen Harrach típusú embereknek nincsen jövője reméljük a magyar politikában. A szar kis véleményét meg kellett volna tartania és nem (még jobban) lejáratnia magát. Vén pöcs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.