Az elmúlt időszakban több brutális bűncselekmény is történt; Szigethalom után tegnap egy ózdi tragédiára derült fény. A Fidesz nevében részvétemet és együttérzésemet fejezem ki az áldozatoknak és a hozzátartozóiknak - hangsúlyozza közleményében Kocsis Máté, az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke. Mint írja, a politikusoknak ilyenkor az a feladatuk, hogy megvédjék az embereket az ilyen bestiális bűncselekményektől és javaslatot tegyenek az ilyen és hasonló esetek megelőzésére, visszaszorítására. Veszélyes, amit az MSZP volt és jelenlegi politikusai csinálnak: utcai, politikai gyűléseket szerveznek, nyilatkozataikkal elbizonytalanítják a bűnüldöző szerveket és a rendőröket, ezzel a gyilkosok pártjára állnak. A Honvédelmi és rendészeti bizottság elnökeként kezdeményezem a bizottság rendkívüli ülésének összehívását. Felszólítjuk az MSZP volt és jelenlegi politikusait, hogy az utcai, politikai gyűlések helyett mutassanak felelős politikai magatartást és vegyenek...

Forrás: fidesz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQríkú
Az MSZP csak azt teszi amit a fidesz tett ellenzékben!
Visszanyalt a fagyi?
A Tündik bündije
Kocsis, elmész te szépen a p.csába! A vezéred éppen úgy tesz a cigánybűnözésre, ahogy eddig mindenki, most is csak azért nyitottátok ki a pofátokat - jelzem, jó egy héttel a szigethalmi eset után - mert már nem lehetett tovább titkolni, de furcsa módon a lakájmédiátok, hogy, hogy nem elfelejtett érdemben beszámolni róla. Mellesleg pedig a Jobbik nevű vadhajtásotok még ennél is durvábban nyomja, de az ugye nem is veszélyes, mert az a turulsámán kicsi gőzleeresztő szelepkéje, amit így eltűr.
nehogymá
tegye a rendörség ami a dolga.akkor talán jobb lenne a helyzet és talán nem egymást ennék az emberek.de jó ez igy nekik .addig se kérik számon hogy mi a szart csinálnak abból az irgalmatlan sok pénzböl ami erre megy.el cigányozgatnak zsidozgatnak addig se velük foglalkoznak.bünözés van kérem szépen tessenek dolgozni.
miazavalami
Na akkor mostan ez aztat akarja nekem belemagyarázni nem egészen nyugodalmas elmémbe, hogy ha engem agyonvernek az utcán akkor az mszp a hibás! Nagyon nyakatekergős! Nem babás! :-(((((
Hellcat
Hogy károgják a saját ellenzéki politikájukat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.