A Bajnai-Gyurcsány-Mesterházy féle összefogás valódi célja, hogy újra totális diktatúrát, rendőrterrort vezessenek be Magyarországon. Ezt nevezik ők „jogállamnak”. Aki az »összefogást« támogatja, aki rájuk szavaz, tudhatja tehát, hogy a tömeges rendőri brutalitásokat, a gyülekezési jog sárba tiprását is támogatja, ezeket is megszavazza.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Darthon1
Ezt megcsípte a cecelégy. Pedig Brüsszel nem is a forró égöv alatt van. Vagy csak megint TV székházat akar foglalni a fideszes csürhével? Felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás, rongálás és a fennálló társadalmi rend erőszakos megváltoztatásának kísérlete. Mégis a mai napig senkit sem büntettek meg érte. Ha ezt megtennék akkor lenne jogos az októberi eseményekért eljárni. Egyre jobban látszik, hogy a Fidesz és a Jobbik egy akolból való. A szélsőjobbos szavazatok begyűjtése a cél.
bundi
nofene már a jobbik is a fidesznek kampányol?
ejnye-bejnye vona úr ez így gerinces?
A Tündik bündije
@Darthon1: Ők a felcsúti turulsámán gőzkieresztő szelepe. Azokat a szélsőjobbos nézeteket, amiket viki nem mer felvállalni (sok mindent amúgy sem mer), lepasszolja jobboldalra.
Dr plágium
Ha ti kerültök hatalomra akkor pedig népirtás lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.