A Nemzeti Adó- és Vámhivatal irányításával a 2012 őszi-téli időszakban több ellenőrzést folytattak le a nagybani piacokon. A vizsgálatok keretében több mint 500 tonna zöldség-gyümölcs szállítmányt...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Vajon mennyibe kerületnek az állatkertek fenntartása ?
Nem lehetett volna odaadni nekik ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
Évi 600 ezer forintig az östermelői igazolvánnyal rendelkezőknek adómentes a tevékenység, hát ezért van annyi "nemtudomhonnanvan" zöldség-gyümölcs a nagybanin.
Nem olyan bonyolult ez, csak gondolkodni kell.
miazavalami
@Dr.luigilongo60: Az őstermelőknek "naplót kell vezetni" . Ha leadom a terméket akkor azt bármikor bevizsgálhatják! Meg is tették nemegyszer. A felvásárló csak igazoló lappal veszi át az árut. Nekünk meggyesünk van. Nagy szemű spanyol meggy! Soha nem volt vele gond. mégse az én meggyem megy a konzervgyárba hanem a külföldi! Abból lesz az olyan befőtt ami szétmállik , élvezhetetlen! A magyar meggy ( minden gyümölcs) lébe megy!
kukac50
Miért nem osztották ki a szegények között?
Ilyen gazdag ország vagyunk?
nehogymá
az út szélén árult gyümölcs zöldség mellé se adnak permetezési naplot.ráadásul már az ujszülött gyereknek is kérik bár most már adják is az adoszámot mert beleveszik az östermelöi családi körbe.igy nö az osszeg
kukac50
Miért nem osztották ki a szegények között? Arra saját észből nem telik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.