A jobb és ezáltal üzemanyag-takarékosabb autóvezetést segíti egy új okostelefon-alkalmazás, amelyet a Valenciai Műszaki Egyetem szakemberei fejlesztettek ki.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@vukkocska: Na nálam a "tekintély" csak is kiérdemlés útján lehetséges. ( és qrva sokat kell tenni érte.) Egyszer nagyon összevesztem ezen egy volt kereskedelmi igazgatóval. Azt mondta, hogy elege van abból hogy szarba sem nézem, én meg mondtam neki, hogy nekem meg elegem van abból hogy nem tudod honnan nyaltad oda fel magad. Futott a főnökömhöz (ez '95-ben volt.)
vukkocska
@Mobil123: Nekem is a "megszerzett" tekintély a fontos. Csak tudod, a "beosztás", ott kötelező megadni. Ez különösen így van a fegyveres testületeknél.
Mobil123
@vukkocska: Sajnos a fegyveres testületeknél ez van, és ezek szerint nincs könnyű dolgod. Nehéz olyan parancsnokot elviselni , és a "tiszteletet" megadni olyannak aki ostoba. (és ez fokozható, és egyre több ilyen van, és ez igaz minden területre.)
vukkocska
@Mobil123: nekem nagyon jó dolgom van és volt. :)
Mobil123
@vukkocska: Miért ?? Te vagy/voltál a parancsnok??:-))
vukkocska
@Mobil123: nekem magamtól volt mindig jó dolgom. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.