A miniszter szerint a kormány helyesen tette, hogy egyes kérdésekben ragaszkodott álláspontjához, amikor a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) egyeztetett.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@vukkocska: Ő a kormányfő szóval ha valamit mond azt gondolom meg is tudja alapozni, de kérlek te mond meg hogy miért is akarod feltétlenül azt a kölcsönt ?
Amúgy ha ennyire figyelmesen hallgatod szavait akkor azt miért nem tudod felfogni, hogy van egy olyan hitelféle amit nem vennének fel föltétlen hanem letétként, a folyton manipuláló üzérek szájának a betömésére használnák, magyarul meg tudnák állítani vele a forint ingadozását.
vukkocska
@Csizmás Kond: Látod, megint olyan figyelmetlenül olvasol, mint tegnap, csak ma még nem jöttél rá. Hol olvasol olyat, hogy nekem hitel kell? Nekem ellenőrzés kell, de az nagyon. Főnöködnek sem hitel kell, csak biztonsági háló. Ez az a fajta megnyilvánulás, amivel lehet embereket hülyíteni. Nem bele egyből, hanem a kávájára. Az Orbán kormányfő? Mit nem mondasz? Sajnos az, remélem nem sokáig.
Csizmás Kond
@vukkocska: Ha annyira akarod akkor azt mond meg, hogy az IMF, egy uzsorabank miért lenne hivatott felügyelni egy ország pénzügyeit ?
Miért látod te és még néhányan úgy, hogy föltétlen mindig felügyelet kell a Magyarországnak, hozzászoktál nagyon ?
vukkocska
@Csizmás Kond: Költői kérdés. :) Uzsorabanktól Orbán akar felvenni, azt mondta egyszer, hogy nem IMF-től felvenni, van más bank is amelyik szabadon ad. Orbántól kérdezd meg, hogy ha az IMF csak biztonsági hálónak kell, akkor miért kacérkodik azzal, hogy sokkal nagyobb kamattal mástól vegyen fel kölcsönt. Az is biztonsági hálónak kell? A felügyelet nem kell mindig Magyarországnak, csak Orbánnak.
Csizmás Kond
@vukkocska: Hosszas volna itt most leírni...röviden azért mert egyszerűbb feltételekkel kapott és azt onnan spórolja vissza ahonnan akarja nem a bank által megjelölt helyről.
...és ha már van az a lehetőség a biztonsági háló akkor miért ne használná ?
..felügyelet...Ferencnek is volt és Bajnainak is, azt fizessük most vissza...szerintem érdekelt vagy benne .
vukkocska
Persze, hogy érdekelt vagyok benne, hisz nekem is adtak belőle.:) Na, ezennel a tanitónénisdit befejeztem. Boldogulj magaddal és kérdéseiddel. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.