Bár sok esetben fontos lenne, a legfrissebb adatok szerint a magyar álláskeresőknek mindössze egyharmada beszél valamilyen idegen nyelven, miközben az hirdetések közel felében szerepel elvárásként nyelvtudás....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
Ugyanakkor az idegen nyelv tudásának elvárása sokszor álkövetelmény. A fejvadász cégek ugyanis ezzel értékelik fel a saját munkatársaikat. Miközben a valós pozíciókhoz a szakzsagon tördelésén kívül nem igazán kell több.
No_Fidesz_No_Problem
Naná, hogy a fideszcsürhe szószólói szerint te vagy a hibás, ha nem találsz munkát, és nem azok, akik miatt naponta 120 cég húzza le a redőnyt és teszi az alkalmazottait az utcára.
nyanya001
Nem kell a rizsa, ezért nem találnak munkát az emberek :
Tavaly 28305 vállalkozás szűnt meg !
És ez csak a tavalyi év !
csiga0771
Négy évig /általánosban/ Oroszt tanultam, furcsa ezt nem keresi senki, vagy a szocializmus még mindig működik... mindenkinek van munkája... erre varj gombot...
QQríkú
@csiga0771: Tudnék olasz, német, angol cégeket mondani ahol az orosszal boldogulnál!
darwin
@QQríkú: Aki négy évig tanult oroszt az általánosban,az megmukkanni nem tud oroszul,még a boltban sem,nem még egy munkahelyi szakmai beszélgetésben.Legfeljebb el tudja mondani,hogy a Vörös tér hogy néz ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.