Minden magyar családra nézve veszélyesnek tartja a Fidesz az Együtt 2014 választói mozgalom alkotmánytervezetét, mert az utat nyitna az ország újbóli eladósítása előtt, és ismét lehetőséget adna általános ingatlanadó bevezetésére - mondta a kormánypárt szóvivője keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

No_Fidesz_No_Problem
@entero: Az fel se merül benned, hogy nem a "készből" meg az összekuncsorgott hitelekből akar adni, mint a Fidesz, hanem olyan gazdasági környezetet akar teremteni, amelyben az emberek munkához jutnak, és gyarapodni képesek?

Tényleg nem értitek, hogy ma az emberek nem az osztogatást várják, hanem azt, hogy munkát találjanak, lehetőleg olyat, ahol nem egy marék rizsért kell a járdát söpörni, hanem tisztes fizetésért végezhetik azt a munkát, amit tanultak és amihez értenek?

Tényleg nem értitek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
radios45
Ez a hülye picsa azt sem tudja mit beszél, még a fityisz programját sem ismeri, a Lázár meg csak butítja-eteti a jó népet, választások előtti kampányfogás, Svájci bankszámlákhoz semmi köze nincs és nem is lesz a FideSS-kdnp csürhének,
Ott nincs szavuk, és nem fogja senki haza hozni a pénzét, az ország-államkassza érdekében, pártunk kormányunk szavára hallgatva.
KöBüKi
A svájci bankszámlák kiadása egy "BLŐDLI".!Ők is részben ott tartják az ellopott milliárdokat.!!!Egy percig is hinnének a kiadásukban,nem szavazták volna meg.!Vagy lehet hogy vitték a Kajmán-szigetekre,azután ha Svájc - nem hiszek benne - kiadta az adatokat utána majd visszaviszik???
Patrióta1
@Dr.luigilongo60: Oké vazze, Te győztél...
Dr.luigilongo60
@böbemama1: Nálunk meg mióta az eszemet tudom, fizetünk ingatlan adót.
sóher
Selmeczi magadtól kellene védeni annyit hazudsz mint a törpéd unalmas!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.