Továbbra is vállalhatatlannak tartja Bayer Zsolt nagy vihart kavaró cikkét Navracsics Tibor. „Számomra mindezzel az a baj, hogy embereket csak egyénenként, az általuk elkövetett bűncselekményekért lehet elítélni, de őket általánosan, egy csoportban megbélyegezni nagy felelőtlenség” - mondta a Magyar Hírlapnak adott interjújában a közigazgatási és igazságügyi miniszter. A múlt vasárnap, a nagyobb kormánypárt székházánál rendezett tüntetés kapcsán úgy fogalmazott, hogy „a Fidesznek és a kormánynak is fel kell készülnie a gyűlöletkampányra. Válaszként azt kell hangsúlyozniuk, hogy 2002-ben rendezett állapotban adták át az országot, 2010-ben viszont "egy csőd szélén tántorgó, legyengített állam" vezetését vették vissza - véli a politikus. A tárcavezető szerint a 2014-es voksolás kérdése az lesz, hogy az emberek a Fidesz által nyújtott stabilitást választják-e, vagy engednek a "felkorbácsolt indulatoknak" – fogalmazott a politikus.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

No_Fidesz_No_Problem
Valóban utáljuk ezt a dilettáns, arrogáns, pökhendi, múltban élő, fasiszta eszméket imádó kártékony bandát, mint a szart, vagy még annál is jobban.

De el vannak tévedve, mert nem fogunk az ő stílusukban mocskolódni és fröcsögni, mert az azt jelentené, hogy az ő pályájukon, az ő szabályaik szerint játszanánk.

Ám mi nem mocskolódunk, mert mi úriemberek vagyunk és úriember nem fröcsög, nem hisztizik, mint egy kölyök, hanem higgadtan kommunikál és világos döntéseket hoz.
Pilóta
@No_Fidesz_No_Problem: >

"De el vannak tévedve, mert nem fogunk az ő stílusukban mocskolódni és fröcsögni, mert az azt jelentené, hogy az ő pályájukon, az ő szabályaik szerint játszanánk.

Ám mi nem mocskolódunk, mert mi úriemberek vagyunk és úriember nem fröcsög, nem hisztizik, mint egy kölyök, hanem higgadtan kommunikál és világos döntéseket hoz."

Eddig értem, innentől viszont már nem!:-)

"Valóban utáljuk ezt a dilettáns, arrogáns, pökhendi, múltban élő, fasiszta eszméket imádó kártékony bandát, mint a szart, vagy még annál is jobban."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.