A baloldal minimálbér-csökkentő javaslata veszélyes minden magyar családra nézve - hangsúlyozta Selmeczi Gabriella pénteki sajtótájékoztatóján. A szóvivő aláhúzta, a kormány és a parlament jobboldali többsége számos olyan intézkedést hozott az elmúlt időszakban, amelyek következében 2013-tól érezhető lesz hazánkban az életszínvonal növekedése. Az MSZP a múltban ragadt, és jó pár lépéssel elmaradt a tényektől – reagált Selmeczi Gabriella az MSZP-s Katona Tamás sajtótájékoztatójára, ahol a szocialista politikus a reálkeresetek és a fogyasztás csökkenését, az infláció növekedését hangoztatta. A Fidesz szóvivője közölte, a kormány érzékelte, hogy az infláció problémát jelent a magyar társadalom számára, és lépett is az ügyben, számos intézkedést hozott meg a Parlamenttel egyetemben.

Forrás: fidesz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Te kívül belül nagyon szőke. Átgondoltad a következő mondatod? "...számos szociális juttatás értéke van hozzákötve a minimálbérhez, így ha az emelkedik, akkor több szociális juttatás nagysága is növekedni fog."
A mondatod helyesen így hangzik: Számos szociális juttatás a nyugdíjminimumhoz van kötve, és mert annak összege évek óta 28500,- Ft, így egyre kevesebb szociális juttatást kell adjunk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
De én méltányolva fennkölt és tárgyilagos véleményét, megajándékoztam egy -nemesi" Y-nal. Mert megérdemli!!
Dr.luigilongo60
Nem is értem Orbánt, ha olyan klasszul mennek a dolgok az országban, ahogy állítja, akkor nincs mitől félnie.
Inkább fél szembenézni a valósággal, mert ő a tündérmeséket kedveli.
laszlobihari
Ez az ostoba baromfi (tyúk) miért hazudik folyton? Egyébként ö az aki veszélyes az országunkra nézve mivel a gyerekek megállnak növésben ha ez rájuk néz! Fölös ugatás helyett inkább a nyugdijamat adná vissza!
laszlobihari
Kukac50, kérlek ne sértegesd a Faszt, hogy egy ilyen hülye pics@val hasonlitod össze. Egyébként a Fasz tisztelet tudó, annyira tisztelné Mrs. kusza fogat, hogy meghajolna elötte. Ebben a kurmányban jellemző módon szinte mindenki kusza-(fog-szem-agy stb). Remélem hamarosan lessz egy normálisabb Kormányunk, mert ha nem akkor vén fejjel disszidálhatok.
soljanka
Selmeczi megnyilvánulásai, látványa pedig veszélyes minden emberszabásúra nézve...
(nem olvastam el sem a cikket, sem a hozzászólásokat)
sport50
@entero: 13:30-ra.jó kifogás,ez a szöveg csak az vele a gond,hogy nem igaz!!!fél a kedves vezér és senkivel ki nem áll azóta!!okos??nem!!gyáva!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.