Miközben az Orbán-kormány által erőszakkal államosított magán-nyugdíjpénztári vagyonnak már alig 15 százaléka van meg, egy átlagos magán-nyugdíjpénztári betét tavaly is több mint félmillió forint reálhozamot hozott - írta szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében Korózs Lajos, az MSZP elnökségi tagja.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Selmeczi azt magyarázta be az embereknek,hogy lépjenek át az állami nyugdíjpénztárba,mert csak akkor lesz biztosítva a nyugdíjuk.
Most azt lehet érzékelni,hogy akik átléptek azok lesznek a vesztesek.
Selmeczi hazudott!
coni
Az a legelkeserítőbb az egészben, ha Orbán azt mondta volna, hogy mindannyian ugorjunk ki az ötödikről és ők majd megvédenek, a fél ország képes lett volna rá, mert fanatizálja az embereket.
Ugyanekkora hazugság volt a többi is, mi vagyunk Európa kis üstököse, csak éppen darabokra hullunk.
varirmag
@kukac50: @coni: Mindenki eldönthette marad mnyp-i tag vagy sem. Csak belépni volt kötelező kilépni nem ! Majd az idő eldönti kik lesznek a vesztesek és kiknek lesz nyugdíjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.