Kormányváltásra van szüksége az országnak, az elmúlt hónapok közvélemény-kutatásai alapján pedig már a lakosság többsége is így gondolja – mondta csütörtökön Botka László szegedi polgármester.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sóher
Isten óvjon tőle de már románok az önkormányzatnál polg nem semmi?
entero
Neked Botka biztos az lenne. Eddig sem csináltál sok mindent Szegeddel, maximum évekre feltúrtad és lehetetlenné tetted sok helyen a közlekedést. Nem volt rá meg a pénz? Amit összeloptatok az mszp idején az hová lett?
entero
@kukac50: Ha nyer az mszp akkor biztosan.
dzurinda
@entero: Egyik kutya, másik eb, szakértők kellenének, nem olyan emberek, akik a felsőoktatás után rögtön beültek a pártközpontba, egy percig nem dolgoztak a versenyszférában, ergo nem sok közük van a mai magyar valósághoz.
kamazuka
Ha annyira áhítjátok a győzelmet,akkor hozzatok létre egy élhetőbb település formát valamelyik faluban,vagy városban.Az adót fizessétek de az élethez való feltételeket magatok létesítsétek meg,mint pl:Energia és ne függjetek a szolgáltatóktól.
Ahol ez a rendszer egyszer megveti a lábát oda a bankok sem mennek a hiteleikkel mert minek.Itt nem az Amis-okra kell gondódolni,az hülyeség.de pártérdekből kiszolgáltatottá tenni országrészeket az ma nem járható út.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.