Negyvenhét gazda állt össze, hogy kifizesse Ángyán József büntetését, amit a Fidesz-frakciótól kapott. Nyílt levelükben Ángyánt dicsérik és a nemzet jövőjét féltik.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tűzróka1939
Gratulálok a 47 gazdának ! Ángyán úr meg is érdemli,hogy kiálljanak mellette a gazdák . Az egyetlen ember aki ellent mert mondani a diktátornak . sajnos egyedűl maradt ! Sajnos a gerinctelen csúszó-mászók közzül senki sem mert mellé állni földügyben . Minden elismerésem Ángyán úrnak . Úgy látszik csak egy igaz ember van a Fidióták Kommunista Pártjában .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bosszants
@tűzróka1939: Ha elveszik a szavazatom ha nem én Thürmerre fogok szavazni.
Ő még nem prostituálta magát.
samuel
Kedveseim !!!
Van itt pénz a mezőgazdaságban a CSÁNYI birodalom 2011-2012-es évben 943 milliárd ft terűletalapú és összesenben 3 969 milliárd ft metőgazdasági támogatást kapott. Narancsosok ugye rend van ebben az országban?
samuel
Helyesbítés: A milliárdok helyesen : MILLIÓ FT-ok
rosalinda57
Mi az, hogy kötelezően nem igennel szavazott és ezért büntetést kell fizetnie Ángyánnak ? Annak kellene büntetést fizetnie, aki ennyire barom rendeleteket, döntéseket hoz ! A gazdáknak pedig gratulálok, mert ők is látják, ha valaki tisztességgel akar a saját pozíciójában dolgozni, azt büntetésre ítélik. A rossz döntések nem mentesítenek a felelősség alól még kormánytagokat sem. Ángyán büntetésének kirovása tekintetében meg kell keresni azt a személyt, aki az idióta döntést hozta !
profon
@rosalinda57: Hát ,lelkiismerete csak annak van, akinek van lelke !
tűzróka1939
@bosszants: Szíved eszed joga arra szavazni akire akarsz . Az igaz,hogy Thürmmer még nem politikai "kurva" . Viszont nagyon alacsony a támogatóik száma . Őszintén szólva én közte meg Bajnai közt ingadozom . Tulajdonképen csak egy olyan embert szeretnék Magyarország élére amelyik a haza szolgálatát előbbre tartsa a saját zsebtömésnél . Nem érdekel hogyan csinálja csak gazdagodjon ez az ország végre valahára .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.