A cigánygyerekek primitívek; muszáj ütni a romákat; 4-8 éves korukban el kell venni a családtól a gyerekeket - egy vidéki iskola tanárának ars poeticája. A roma szervezetfegyelmi vizsgálatot sürget.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Silver
Szerencsétlen tanárt szétszedik majd a jogvédők amiért kimerte mondani amit tanárok százai tapasztalnak.A cigánygyerekek rosszul vannak nevelve,Mátraverebélyben dolgoztam erősen cigányfertőzött hely.,ott a cigánypurdék megmondták hogy ők azért köröznek ott a munkaterületen hogy mit lehet lopni mert ők szeretnek lopni,szóval félszemmel minidg nézni kellett őket merre zajongnak.Akkor mivel magasban dolgoztam végig azt mondták hogy essek le de ha gondolom akkor megpróbálnak labdával is eltalálni.Sajnos ütni nem lehetett őket.
adsl70
Kanada sem bírta őket pedig ott aztán baromira nagy hely van!! Onnan még soha senkit nem rugtak ki. Villamoson felszáll pár fiatal meg se lepődi az ember hangosak, köpködnek, lányokat nyiltan kérik fel szexuális vagy orális aktusra ilyenek. aki nem látott ilyet az hol élt eddig. Ha rá akarsz gyujtani vagy éppen valamit csinálsz van akinek pont az kéne ingyen ami neked is van. Ha nem teljesül a kivánsága akkor rögtön elküldik az illető anyukáját az ősi mesterséget űzni, állatokkal fajtalankodni. Ha te mondasz hasonlot kést rántanak és már meg is szurnak . Ez a magyar valóság én csak egy magyar vagyok aki napont hallja ezeket a mondatokat
isaac
@adsl70: De be vannak szarva a kanadaiak is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.