"A jogállam helyreállítása a legfontosabb" - mondta Mesterházy Attila, az MSZP elnöke a The Wall Street Journal (WSJ) című amerikai üzleti napilap európai kiadásának hétfői számában megjelent nyilatkozatában. A szocialista pártvezető az interjúban kijelentette: csaknem száz százalékos esélyt lát arra, hogy pártja szövetséget fog kötni a választásokra a Bajnai Gordon vezette Együtt 2014-gyel, amely - mint a lap írta - párttá szerveződik.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
"Drága" Mesterházi úr ! Ha ilyen jól tudjátok ,akkor miért is nem e célt akartátok megvalósítani ? Ott volt több cikluson keresztül a lehetőség a bizonyításra. Érdekesek ezek a politikusok .Mindig ellenzékben okosak !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@nmaria: Vedd a fáradtságos és nézegesd meg a napi újságok akár a mno-n is már megy a fidesz elleni kommentek.
nmaria
@szaboria1: Hogy a kisember mit kommentel, attól még nem tudod, hogy mi a helyzet ott fent és ott a lényeg.
outsider
@nmaria: Ez a hozzászóállás a lényeg! (Bár elég zavaros:)
entero
@dzurinda: Olvasni nem olvastam, mert akkor már itt lenne a link, amit mindig követel tőlem mindenki. Bajnai még ha akarna sem tudna jót tenni az országnak, mert a volt hiénák nélkül esélye sincs kormányozni. Azok pedig rövid idő alatt ledarálnák és jönne újra a rablógazdálkodás.
szaboria1
@nmaria: Te aztán tudod ki itt a kisember. Olyasmit állítasz amiről fogalmad sincs.
töky
@entero: mint ahogy kúrva nagyot koppantak az olyan tefélék is akik ennek a kis barna gazembernek elhitte , hogy ő lesz az ország megmentője. Azt mindenki tudja ( még az elvakult hozzád hasonló fanok is, csak nekik nem szabad ezt még gondolni sem ) hogy az ország gazdaságilag a padlón van ,amit az emberek józanabb része el is fogad . Csak ne hazudnák a szemünkbe röhögve az ilyen Orbán,Szijjártó, Selmeczy ,Matolcsy félék azt, hogy ehhez nekik semmi közük, vagy azt, hogy ezen pár hónap alatt (csakegyszerinagyarányuadócsökkentés kell zemberek!) túl lehet jutni. Ehhez valóban évek ( rossz esetben tíz évek ) kellenek.
CSAK!!!
- nem kellene folyton hazudni a gazdasági helyzetet illetően.
- ebben a helyzetben nem stadionokat, parlamenti őrséget, meg egyéb faszságokat kellene megcsinálni, hanem olyan beruházásokat, melyek munkahelyeket jelentenek, értéket termelnek, vagy költségeket takarítanak meg és nem csak a nehezen megtermelt adóforintokat basszák el. És még tudnám folytatni napestig azt, hogy ezek a rablók mit basznak el a kormányzásukra hivatkozva és ezt milyen galád, hazug módon próbálják a zemberek irányába kommunikálni. Európa eddig sajnált bennünket. Most már mosolyog a kreténségünkön!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.