„Tiltakozunk e nemzeti örökség elherdálása ellen” – írja többek között az államosítást bíráló, humánminiszternek címzett nyílt levelében a Szilágyi Erzsébet Gimnázium 49 pedagógusa.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Szép fénykép. Egy sztahanovista esztergályosból lett atya ippeg kenetteljes áldást oszt.
silber13
Szép fénykép. Egy sztahanovista esztergályosból lett atya ippeg kenetteljes áldást oszt.
kkalman
Ez is egy a sok sikertörténet közül, csak úgy, fityisz módra. Lehet, ez a fagyi is visszanyal egy idő múlva.
tűzróka1939
Őszintén szólva nem nagyon tudom sajnálni a tanárokat . Nekik is jelentős felelősségük van a fidesz győzelmében . egyék meg amit főztek ! Sajnos ez a huza-vona a tanulás kárára megy .
kukac50
Azért az államosítás,mert az iskola igazgatónak oda raknak egy Fideszest az majd a diákoknak megmondja,hogy aki szavazóképes az a Fideszre szavazzon.
Csibész
Fogalomzavarban vannak a tanárok,hiszen minden Iskola,ház,autó stb a Nemzeti vagyon része.Akkor lenne elherdálva,ha oda adnák valamilyen vállalkozónak,vagy magánszemélynek.A tanárok a tiltakozás helyett inkább az oktatással foglalkoznának a tanulók pedig a tanulással.Van nálunk Amerikai,Francia,Német Iskolák amik fizetősek és ott tisztességes,becsületes,érett hazaszerető fiatalokat nevelnek.Ot se a tanárok se a fiatalok nem tiltakoznak.Ezt magyarázzátok meg nekem

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.