Belső vizsgálatot indítottak a Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórházban, miután az intézményhez tartozó sümegi kórház udvarán múlt hétvégén kihűlés miatt meghalt egy asszony.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Először is, részvétem az elhunyt(ak) hozzátartozóinak.
Sajnálatos, hogy ez megtörténhet a XXI. században Magyarországon. De...!
Az egymást váltó kormányoknak sikerült az egészségügyet is leamortizálni. A mai magyar egészségügyben a megalázóan kevés fizetés miatt csak a mazohisták maradtak, azokon kívül, akik még nem létszám leépítettek.
Lehet a felelőst keresni a kórházon belül, fognak is találni egy nettó 100 ezerért önmagát szívató ápolónő személyében, de nem ő lesz az igazi bűnös.
Az igazi bűnösök majd lapítanak, mint kutyagumi a gazban, sőt, közülük az egyik nagy hangon kinyilatkoztatja, a bűnöst meg kell büntetni.
És ha ez megtörténik, akkor lehet az elmúlt 23 év egészségügyért felelő minisztereinek, a Duna partján felsorakozni, és könyörögni, egy-egy 7,62-ért
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lbs
@GeoCravker: Mindenről nem a szocik és a libsik tehetnek "mindössze" azért amit a 4 + 8 év alatt tönkretettek.
Pl. az exhibicionista kinézetű Molnár elvtárs, meg a lépegető exkavátor kinézetű antinő Hordágy Ágnes...
GeoCravker
@lbs: Alkalmasint a cezaromán kinézetű Orbán is volt már kormányon, és pártjában bőséggel vannak olyanok, akiket az általa megboldogítot MDF-ből örökölt. Tehát az öntesót kitüntető Mikulás-korszakot és az országot szarrá verő Antall-korszakot is nyugodtan oda lehet sorolni.
De mondok valamit, ha engem most bicskáznak félre egy ispotályban, akkor rohadtul leszarom, hogy kik voltak a multban. Sokkal inkább érdekelne, hogy miként fog kinézni holnap. Ezt a holnapot jelenleg Orbán és hátsónyalogatói teszik tönkre.
lbs
Orbánék - anélkül hogy védeném őket (Igaz nincs rá szükségük...) - megörököltek egy nem túl kedvező állapotot a Horn korszak után.
Ezen próbáltak tűzoltás jelleggel javítani, de befejezni nem tudták már, mert utána jött a Medgyessy - Gyurcsány - (li)Bajnai féle 8 éves vészkorszak.
Ennek a súlyos végkövetkezménye a mostani helyzet.
Csizmás Kond
Először is az ilyen hírből csak a fanatikusok gyártanak politikát. A helyszín egy kórház, Oda nem felügyelőket vagy teremőröket kéne alkalmazni, ha már az alkalmazás szóba került, hanem orvosokat és ápolókat akiknek a feladatuk szintén nem a betegek járkálószabadságának a korlátozása lenne.
Ha netalán valaki visszatessékelte volna, hogy nem szabad sétálnia a betegnek akkor abból csinálnának problémát...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok