Jóval a meghatározott maximális vételár alatt vette meg Magyarország az E. ON Csoport magyarországi földgázipari érdekeltségeit – mondta Orbán Viktor a Kossuth Rádióban. Kiderült, hogy – bár a szerződést még nem írták alá – már csak technikai részletek hiányoznak a végleges megegyezéshez. A szocialisták pénzkidobásnak tartják a vásárlást. Tukacs István felszólította a kormányt, hogy hozza nyilvánosságra a szerződést és a vételárat.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Manno István: 15:16-ra : egyre inkább a saját szemetükkel mocskukkal kell foglalkozniuk, mert amit itt fognak hagyni az a szartenger Augiász istállójával fog vetekedni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Az teljesen mindegy hogy meddig titkolózik, kusza szem piros seggpötty már rég elárulta hogy a devizatartalékot is el fogják lopni mert ezt is megmerik csinálni a magyar néppel és akkor aztán teljesen ki lesz szolgáltatva az ország a piaci spekulánsoknak, orosz oligarcháknak stb. Na az lesz ám majd az igazi "sikertörténet". Bár ne lenne igazam.
Manno István
@Dr. Felipe: Idefigyelj! Miért kéne a deviza tartalékot ellopni. Te vezetsz háztartást? Miért képzi az ember a tartalékot? Ne törd a fejed, én elárulom. Ha az ember bajba kerül (hála Istennek nem vagyunk ilyen helyzetben), akkor az ember felhasznája a tartalékot, mert ezért képezte. De ne izgulj nem vagyunk bajban, sőt hála az Orbán-kormánynak a piacról tidjuk finanszírozni magunkat!!!
Manno István
@Horizont: És akik most kormányon vannak, kinek a szemetét kell, hogy eltakarítsák? Nem tudom, hogy fel tudod e fogni, hogy egy kormány aki egy kirabolt országot örökölt, vagy egy gazdag országot tele a kincstárral kinek van jobb dolga? Gondolkozz már el ezen, ha képes vagy rá. Ha nem vagy képes rá, akkor sajnos rajtad nem lehet segíteni!
Manno István
@Horizont: Okoskám azért az nem úgy megy, hogy letarolom az orszagot és utána azt mondom, hogy most nem én, hanem tevagy a hatalmon, miért vagyunk ilyen szarban! Gondolkozz már ezen, ha képes vagy rá!!!
Dr. Felipe
@Manno István: Hát ez az hogy nem kéne ellopni de ezeknek az ázsiaiaknak pontosan a devizatartalékra fáj a foga és nem is titkolják. Hát ez az, a piacról finanszírozza a baltazár az országot állampapírok kibocsátásával melyek után jóval magasabb kamatot kell fizetni mint az IMF hitel után, ez a rengeteg megszorítás és kizsákmányolás pontosan ezért van hogy finanszírozni tudja az ő "sikereiket"
silber13
@Manno István: 15:16-ra : egyre inkább a saját szemetükkel mocskukkal kell foglalkozniuk, mert amit itt fognak hagyni az a szartenger Augiász istállójával fog vetekedni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.