Filmszemle helyett tüntetés. Az elmaradt filmünnep miatt transzparensekkel, hangszórókkal demonstráltak többen az Urániánál, köztük rendezők és színészek is. Azt mondják, az utóbbi másfél évben egyetlen film sem készült a Nemzeti Filmalap támogatásával, emiatt több mint ezer ember lett munkanélküli. Eddig mindig február első hétvégéjén rendezték a filmszemlét. Az idei lett volna a 44., de elmaradt, mert nem tudnak új filmet levetíteni.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Nem alkalmas kormánybiztosi posztra Vajna aki egy a magyar kulturát nem ismerő és nyelvünket csak törve beszélő, raccsoló, gondolatait értelmesen kifejezni nem tudó ember aki egy jó reklámfilmet nem tudna összehozni. Minimális szakmai tapasztalatra szükség lenne még akkor is ha párttagság alapján osztják szét a pénzt.
Senki nincs meglepve, hogy néhány év alatt leamortizálta azt, amit hosszú évtizedek alatt építettünk fel. Visszataszító ez az amerikából jöttem és majd megmutatom a kis hülyéknek stílus ( a kis "hülyék" nem mellesleg világszerte elismert filmeseink).
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tekla
@Proli: talán andy vajna étermeibe kell inkább járni mint moziba! Amíg ez nem jött ide zsidókodnia filmgyártásba ,addig volt!
coni
Hajdú Szabolcs, aki nemzetközileg is elismert nagyon tehetséges fiatal rendező, tömören megfogalmazta: a 300 millióért amit Vajna leosztott neki, túl sokat várnak tőle, de nem szakmailag.
A politika manapság ugyanúgy beleszól a kultúrába mint a szocializmus alatt. Csak az a kultúra ami konzervatív, keresztény értékeket és a vezért dicsőíti. A rendszer feszültséget szül a korábban jó viszonyban lévő művészek között, mert nem mindenki hajlandó lefeküdni a hatalomnak. Lásd Tarr, vagy MMA cirkusz.
human
Valamit nem értek. Vajnát miért hívták, ha nem a magyar filmipar helyrepofozására? Most úgy tűnik, hogy semmit sem csinál. Pont tőle nem ezt várnám. Mi van a háttérben?
Proli
@Tekla: Bocsáss meg nekem a nyolcosztályos mezei prolinak, de én szégyelltem volna a helyedben ennyi helyesírási hibával beküldeni a véleményem.
A mondanivalód otrombasága pedig kiverte a biztosítékot.
Mert értelmes ember érveket hoz fel.
A bunkó pedig a származást emlegeti!
outsider
@Dr. Felipe: 100% igazság! Szerintem.
(Szegény nahát jól elzavartad:)
herczeg0210
Andy Vajna "haza jött" játszani az eszét. Inkább maradt vona ott ahol volt, itt most teszi a nagyott mert már hirtelen ő is hazafi lett...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.