Az ország energiabiztonságát szolgálja a Fidesz véleménye szerint az E. ON magyarországi földgázipari érdekeltségeinek visszavásárlása – írta a párt országgyűlési frakciója vasárnapi közleményében.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pisti271
Érdekes, hogy az eladáskor (az előző Orbán kormány idején) ez nem volt szempont. Akkor az számított, hogy a gázár mesterségesen alacsonyan tartása miatt (a kormány által meghatározottan) veszteséges volt, de nagyon. Akkor az alacsony árat az infláció fékezése, most a kampánycélú "rezsicsökkentés" indokolja. A szituáció most is hasonló, a piaci viszonyoktól elszakított ár veszteséget fog termelni. Erre hivatkozva ismét el lehet majd kótyavetyélni, hogy valaki rendbetegye, vagy mi, adófizetők álljuk a veszteséget, vagyis amit kapunk rezsicsökkentés címén, befizetjük más adó formájában.
Dr. Felipe
Oszt ha Putyin elvtársnak eszébe jut hogy annó azt mondta a nemzeti turul hogy ruszkik haza meg nem leszünk a gazprom legvidámabb barakja és sem Brüsszel, sem Moszkva nem dirigál nekünk. A cárevics esetleg bemondja hogy NYET akkor cseszheti a turul az energiabiztonságát max. teleszarhatja a gáztározóit.
Ennyit a fideSS energiabiztonságáról.
Dr.luigilongo60
@Pisti271: Be lehet ültetni a semmitérő haverokat jól fizető állásokba, megint létrehoznak egy hatalmas állami vízfejet, amit majd keményen megfizetnek az adózó polgárok.
Oszték Viktor fiam, mi a redves f...tól lesz biztonságosabb az ellátás, mikor a csap most is a határon kívül van?
Pálinkafőző Rézüst
@Dr. Felipe: @Dr.luigilongo60: pontosan így van! Akinek egy bolhafingnál több esze van, annak nem kell ezt magyarázni, olyan egyszerű, mint az 1X1! Csak van néhány bolhafing..
Dr. Felipe
@Dr.luigilongo60: Hát majd a nemzeti turul kiegyenesíti a Don-kanyart és nálunk lesz a csap. Jó ez csak vicc volt, nem akartam megsérteni a Donnál értelmetlen halált halt katonák emlékét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.