A párt szerint politikai döntés született, ezért a meccs idejére a stadion köré hívják a szurkolókat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Nem kellett volna (és az elkövetkezendőkben sem kell) "barátságos" meccset játszani Izraellel.
Gondolom, akik meghívták őket, nagyjából sejtették, hogy az történik majd, ami történt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
Nyomjátok csak barmok, nem vagyunk még eléggé hülyének nézve a fél világon.
tűzróka1939
A Jobbik nem rasszista ! Nem ám ! Azért listáznák a zsidókat , cigányokat mert unatkoznak ? Bayer sem rasszista csak gyűlöli a cigányokat . Ha egy párt gettóba akar zárni bármilyen népcsoportot az nem fajgyűlölő csak előrelátó ? Ha itt az ideje már nem kell őket összefogdosni . Őrület amit művelnek .
balintj
ha a feljelentő szervezeteknek az volt a céljuk, hogy erősítsék a jobbikot, akkor ezt okosan csinálták. egyébként lehetett az a céljuk, mivel ők és a szervezeteik (nem az egyes zsidó emberre vagy általában a zsidóságra gondolok) akkor és attól léteznek, hogy Mo.-n kimutatható az antiszemitizmus. A meccs idejére megint lehet izzítani a kamerákat, a stadion környékén lesz mit forgatni, újabb bizonyítékául, hogy bizony nagy szükség van ezekre a derék jogvédőkre...Azért kíváncsi lennék egy Francia-Izraeli meccsen -ahol a játékosok harmada észak-afrikai és a nézők legalább 10-15 százaléka a volt francia gyarmatokról származó arab- hogyan viselkednek a szurkolók a mai gazdasági és politikai helyzetben. Ugye nem gondoljuk komolyan, hogy ott nem kerül egy-egy palesztín zászló a hurkapálcára. nyilván nem tartom jónak és nem tartom elfogadhatónak, hogy sporteseményen nyilvánítson valaki politikai véleményt, de itt megint csak és kizárólag rajtunk statuáltak példát.
Zsoel
Nem kellett volna (és az elkövetkezendőkben sem kell) "barátságos" meccset játszani Izraellel.
Gondolom, akik meghívták őket, nagyjából sejtették, hogy az történik majd, ami történt.
balintj
@Zsoel: Igen, nagyon leegyszerűsítve ez a lényeg.
Silver
Vajon a horgasorrúkat miért nem büntetik mikor az arabok szidják?Arról valamiért nem számol be a média.
kuruc.info/r/8/106431/
a video felvételen még a gyerekek is ezt kiabálják:
A videófölvétel tanúsága szerint a gyermekeket többi között a következő rigmusokra tanítják: Mávet lá-árávím! (Halál az arabokra!); Jehudi ze nesámá, árávi ze ben zoná (A zsidó, az jó lélek, az arab, az kurva fia); Mohámmád homo ben zoná (Mohamed buzi, egy kurva fia); Ání szoné et há-árávím (Gyűlölöm az arabokat).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.