A HVG forrásai szerint az Orbán Viktor kormányfő és Vlagyimir Putyin orosz elnök által a múlt héten tető alá hozott megállapodásban méretes pénzügyi csomag körvonalazódott.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

90 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@Manno István: Jajj komám ne égessed már magadat itt...látom mielőtt visszaanyáztál azért 2 kommentben betoltad a hülyeséglistádat megint. A magyarok imádják a fideszt??? hát a nézőpont biztos kapott ezért a felmérésért pár milliót megint. Nem fura neked hogy amíg a cigánykirályod annyira tolja el magától az IMF et aközben lepaktáltak Kínával, Vietnámba ment a szógyártó, most meg az Oroszok...lehet annyira hiányzik neki a kommunizmus hogy még a végén visszahozza nem? De te azért éljenezzél nyugodtan szellemi toprongy barátom...Akkora idióta fideszes vagy hogy szerintem ekkorával még nem is találkoztam soha. Többek között ezért rühellem a fideszt az ilyen idióták miatt akik nem látnak át a propagandán és csak zabálják be a szart amit a qrbán kitol a picsájából és még csak ki se kell törölnie mert még ki is nyaljátok neki! Vitaképtelen barom! Téma lezárva részemről, ha gondolod még fröcsögj egy kicsit, engem már nem érdekel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@Manno István: minden szavad arany. de ezt már elsütötted párszor. valami új, találó, frappáns? esetleg nemi identitásunkról? naaaa. tudsz te többet is.
pesti
@kukac50: Nem OV fogja vissza fizetni.Utánna a vízözön.
almosd
Majd a végén kiderül hogy Orbán eladta a fél országot ,mindenképpen Putyin fog jól járni.
kukac50
@pesti: Nem Ő hanem mi, de ne szórakozzon a mi zsebünkre.
coni
Hatalmas árat fogunk fizetni az orosz kölcsönért, természetesen a kamaton túl. Putyin kihasználja, hogy Orbán meg van szorulva a választások előtt - mivel a gazdaságot padlóra, az IMF-et a francba küldte - és olyan ellentételezést fog kitalálni, amit évtizedekig nyögni fog az ország.
Nincs egy doki a láthatáron aki el tudná neki magyarázni, hogy pontosan mit művel?
GORGIO12
az uzletben nincs baratsag az uzlet harcter nem jatszo ter az uzlet megegyezesen alapul...stb...a kozgaz legelso feladata hogy a fogalmakat beled verik...na komolyra szot...kelet fele muszaly uzletelnunk a foszilis energiaert...viszont nem kene hogy fugok legyunk ujra az oroszoktol----mint opium hasolat eleg nehez volt leszokni roluk most meg ujra a laudaniumra ra akkarnak szoktatni...kik nem ismerik a laudaniumot azoknak vizel higitot opium gyogyszerkent es altatokent adtak a fronton...enyi...ki volt normalis katona az tudja...uvegfecskendobe adtak a gazmaszk felszereles mele konyu gaz mergezes eseten...az egyen elaludt kevesebb let a sziverese a merget szo szerint ki aludta es a tudeje alvas kozben ki tisztult...enyit erol...a masik nekunk nyugat fele kene kacsintanunk pl franciak nemetek angolok es hulyenek nezhetek de a finnek es a skandinavok es hasolo nepek fele...egyreszt a foszilis energia biztonsagos hasznalata a jovo...vanak olyan helyek ahol ...gazos buszok kozlekednek proba jaratban evek ota...japan elektromos autok es a hidrogen a jovo...az oroszok es a tobi nepek ezt gatoljak az arabokal az elen...de hiaba mert mar ott is felutote a felyet a szegenyseg...az arab alamokban buntetik az elszegenyesedest...inkabb miliokat lukszus cikben hatra hagynak minthogy kideruljon a szemelyiseg...pl hajot autot...mikkor egy birsagot nem tud kifizetni az egyen...ajalom a kulfoldi adokat erdemes rajuk vetni egy pilantast...az oroszoknal mar a hasado energia sem szent mindent eladnak csakhogy valahogy mukodjon az orszag...a lelkuket is eladjak csak valahonan evekig kamatal tudjanak penzt szipolyozni...ez tortenik most velunk es a kinaiakal...miert mert technologiat senki nem visz hozajuk sem fejlesztest...kozben menek az arabokal a zsidokal a mongolokal stb nepekel a haborujuk ez van...frey tamas ur kinyomozta riportja is van belole egy nagy tokelyuk van es az a biologiai fegyver gyartas...nesze neked h1n1 vikipedia...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.