Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a két fiatalt, aki otthonában bántalmazott és kirabolt egy 72 éves férfit Ózdon - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-t.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kerék
@miazavalami: Igaz jön a TEK és elvisz..Bezzeg a magyarokat nem tudják megvédeni...

Örülök, hogy hamarosan elhúzhatok innen, az egész ország egyre undorítóbb...
craven
Az előző hozzászólásomat törölték,itt nem fogok semmi olyat irni,mert megint kitiltanak ... én is lépek innen nemsokára... gipsyland!
miazavalami
@kerék: Óh , csak nem te is? :-) Mennem kell lejárt a munkaidőm , talán este jövök. Sziasztok!
Január
Szörnyű, hogy minden napra jut egy ilyen hír. Ezek az erős emberek csak öregekkel tudnak kikezdeni, és az állam nem tudja megvédeni az állampolgárait, holott milyen szívesen hangoztatják egyesek, mikor valaki/valakik lépnének e téren - mondják is 1000-el, hogy az állami feladat.
craven
@kerék: szia! Svájc,élnek ott rokonaim,de sajnos nem tartjuk a kapcsolatot,akkor fogom felkeresni őket,ha már ottleszek :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.