Egy év elteltével kitehetik a szűrét az ócsai lakóparkból azon eladósodott lakáshiteleseknek, akiknek ingatlanát ezen idő alatt sem tudja értékesíteni bankjuk. Az első 80 ház bérletére február 15-ig pályázhatnak a rászoruló családok. A beruházás teljes költsége alapján a házak négyzetméterára több mint félmillió forint. Önhibájukon kívül is kikerülhetnek az ócsai lakóparkból a bedőlt lakáshitelesek. A jelenleg épülő lakóparkba a szociálisan rászoruló, jelzáloghitel adósságot felhalmozó személyek költözhetnek be, az első ütemben 80 házba, 80 család. A beköltözőket pályázaton választják ki, a pályázat beadási határideje február 15-én jár le. A rendeletben meghatározott szabályok szerint azok pályázhatnak, akiknek jelzáloghiteles házát már elárverezték, vagy kijelölték kényszerértékesítésre, de még nem adták el, de várhatóan a pályázati döntésig (március 25.)

Forrás: napi.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Itt most megint megmutatkozik a fideSS aljassága. Elbasztak erre a parkra egy csomó pénzt amiből sokkal több lakáshiteles házát megvehették volna és megszokott környezetükben élhettek volna tovább bérlőként. Ehelyett csináltak egy látványberuházást hogy milyen faszagyerekek vagyunk csak éppen semmi értelme nem volt dehát a fideSSnek nem az értelem az erőssége.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
@Január: helyesen ..."ezek a törvények a bankok részére lehetővé teszik a hitelesek teljes kirablását."
balogh tibor
@Mobil123: miért . tán te külömb lennél ,,,nem,,, akkor meg mit osztod az észt ,,te szegénységi bizzonyitvánnyal rendelkező.
Mobil123
@balogh tibor: te nem tudod a másik véleményét elfogadni, és aki osztja az észt. A kutya nem szólt hozzád. Különben is ezek szerint csak találó volt amot írtam, legalább is nálad. A saját körödben szörcsögj.
kukac50
Sokba kerül a hurcolkodás oda vissza, ez egy semmit mondó lehetőség. Ha a banknak kell a lakás amiből elköltöznek, akkor legyen az Övéké. Legyen az eladási kockázat a banké! Feladják az eddigi életüket ki mennek az istenháta mögé a tanyavilágba, akkor ne Őket akarják még jobban ellehetetleníteni. Mit ér az a segítség ami egy év után már csak ráfizetés lehet. A hiteleseknek a kormány biztosítson munkát elfogadható fizetésért.
Ha már család barát kormánynak mondják magukat.
pesti
@Január: Igazad van.Nem vetted észre az iróniát?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.