Megvádolta Bene László volt országos főkapitányt, Gergényi Péter volt budapesti főkapitányt és még tucatnyi rendőrt a 2006. őszi budapesti eseményekkel összefüggésben az ügyészség.

Részletek hamarosan!

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
A kényes dolgokat titkosítják a másokban meg felmentik.
gazdag dezső
Az igazságszolgáltatás nincsen a megfelelő szinten!Ők maguk is csak színészkednek,tárgyalgatnak,és belevesznek a dologba!Elfogúltak is talán néha,túlzásba is veszik a bűnösök jogait,vagy éppen meghurcolnak akár ártatlant is ! Színház az egész,és nem igazságszolgáltatás! Külömben is nagyon igaz hogy a törvények nagy része nem megfelelő!Más az igazságszolgáltatás,és más a törvény!A joggyakorlat pedig nagyon-nagyon eltérő bíróságok közt sem egyforma!Itt a példa rá,hogy a kivénhedt,öreg,már alkalmatlan bírákat nyugdíjazni kell!Az elmúlt 20 év nagyon megviselt sok embert! Kit így ,kit úgy,de mindenkit megviselt valamilyen módon!Egy igazságtalan ,népnyuzó kormányokat sorra kiszolgálni nagyon nehéz,ebben bele lehet fáradni,fásúlni!
kukac50
Sokáig tartott mire hozzájuk elértek.
Proli
A fideszes képviselők éles lőszerrel lövettek volna a tömegbe.
Az biztos, ha a levegőbe leadnak egy rövid sorozatot a legbátrabb gazember is kondenzcsíkos gatyával futott volna hazáig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.