Kezdődik a tavaszi ülésszak hétfőn a parlamentben. A Fidesz bízik a kétharmad rendíthetetlenségében, az ellenzék tovább bomlik, megszűnik az LMP frakciója, Bajnai Gordon is rabolja majd a figyelmet a parlamenti pártoktól, a Jobbik növekedni szeretne, az MSZP a Kossuth térre hozza a szegényeket, és a közben mindenki azt találgatja, mikor veti be először Kövér László parlamenti elnök a házőrséget.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tűzróka1939
Ki vagy kik tervezték ezt a ronda egyengöncöt a kövér magánhadseregnek ? Ugyan olyan ízléstelen mint bajusz laca . Mi a büdös fenéért kell az 1944 előtti gusztustalan jelmezt újra divatba hozni . Meg milyen demokrácia az ahol a képviselőket erőszakkal el lehet távolítani az ülésteremből ha nem tetszik a házelnöknek az igazság ? A trottyesz nem demokrata inkább diktátori párt .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tűzróka1939
@hajduferenc52: Úgy jársz mint papcsák "rajongója" . Mehetsz a rendőrségre tanúnak magad ellen . Látod ilyen egyszerű a diktatórikus hatalmat bírálókat elhallgattatni . Nem tetszik valami , törvényt alkotnak .
hajduferenc52
@tűzróka1939: én akkor sem megyek a biróságra mert szarok a kővér nagy kővér fejére mert ezek mind bőrtőnbe való bünőzők...és most akkor lesz egy csomó embernek munkája ebből ,hogy figyelik ki mit és hol és mikor mond???
tűzróka1939
@hajduferenc52: valahova be kell tolni a sógor, koma, szóval a perputtyot . Egyébként ezt a tvben hallottam nem is oly rég . szájzár a civilekre :(
bosszants
@hajduferenc52: ma, 05:02
"Gondolkodóba estem!
Elgondolkodtam, hogy Kövér László Elvtárs ( hu.wikipedia.org/wiki/Kövér_László ) miért is tagadja meg saját múltját?
Az az ember akinek múltja nincs annak jövője sem nagyon!
Ő azért került be mindenféle felvételi nélkül az egyetemre, mert édesapja az 1956-os ellenforradalom leverésében komoly, meghatározó szerepet játszott!
Ezt a kitüntetést csak fegyveres ellenállásért adták, tudom, mert Csongrád megyében édesapám volt a felterjesztő!
(Neki, mivel önmagát nem írta fel, nem adták meg!)
Tehát az édesapja szerint ebben az országban ellenforradalom volt, erről ugye papírja van!
Kicsi fia pedig a KISZ titkárságig vitte.
Sőt később komoly beosztást láthatott el a párt berkein belül.
( szentkoronaradio.com/belfold/2012_12_23_kover-laszlo-igazi-arca-allando-belepo-az-mszmp-kb-politikatudomanyi-intezetebe )
Most ez a gerinctelen kétszínű humanoid alkat az (nem ember csak úgy néz ki, de az állatokhoz a tiszteletük miatt nem hasonlítom!) aki a kommunista jelzőt minden párt, szervezet megnevezéséből törölteti.
Nos én nem fogom tovább mocskolni, de kijelentem:
K O M M U N I S T Á N A K É R Z E M M A G A M !
Tőlem Kövér és bűntársulata a 386 megélhetési bűnözővel azt ír le amit akar, Kövér apukájának a papírja óta közismerten 1956 Ellenforradalom volt és maradt!
Punk, tum!"
By facebook!
massa
búkás után Orbán viszi őket a cinege utcában havi 100 milla .kitől fél? magától ő csinálja a balhét mindig
kukac50
Kizsákmányoló diktatúrában nem lehet szabad véleményt nyilvánítani!
El kell fogadni az Orbán törvényeket,földeket a műkörmösöknek lehet venni aki azzal dolgozik régóta annak esélye nincs földvásárlásra.
Akik nyertek a földbérleti pályázatokon azok most vághatják a fát engedély nélkül,nem kell állatot tartani nekik, és nem kötelező embereket alkalmazni évi több mint 2000 órában/fő.
A kisgazdáknak az kötelező,vagy 50 ezer forintért tanulni kell annak aki 5 tehenet tart, meg annak is 50 ezer aki 50-vagy 100 tehenet tart.
A kicsi gazdaságok eltaposásán dolgoznak!
Minden képviselő képes lesz erre gombot nyomni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.