Az IMF nem ad közvetlenül tanácsokat a szociális kérdésekben, nem a szervezet kérte az ellátásokat érintő kormányzati megszorításokat, ellenezte az adójóváírás kivezetését, ugyanakkor célzottabb, differenciáltabb...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@jobb és balközép: Mit gondolsz ? Hány nyugdíjas tartja el a munkanélküli gyermekét és annak a családját ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Darthon1
@profon: elolvastam és továbbra sem értek egyet az egyenlősdivel. Ha a befizetések is egyenlők lettek volna, akkor igen. De így ez nekem utólagos korrekciónak tűnik. Ha olvasol újságot, akkor mostanában olvashattad, hogy eltörölték a befizetési plafont. Ez azzal fog járni, hogy a leendő nyugdíjak elszabadulnak majd. A mostani két milliós keresettel rendelkezők megszavazták maguknak a lehetőséget. A plebsnek viszont korlátozni akarnak.Na ez a botrány és az, hogy egyesek beveszik a demagóg szövegeket. :-)))
samuel
KEDVES HOZZÁSZÓLÓK
Senkit nem szeretnék megbántani,de azt el kell ismerni,hogy Magyarországon van a világ legaránytalanabb-legigazságtalanabb nyugdíj rendszere,ahol a nyugdíjba vonúlás évének nagyobb hatása van a nyugdíj összegére,mint a ledolgozett éveknek és a befizetett adóknak-járulékoknak együttesen. 2009-ben ORBÁN kijelentette "VISSZATÉRÜ NK A 2002-ES NYUGDÍJ MEGÁLLAPÍTÁSHOZ" ezt kellett volna tenni,de akkor a 2014-es választásoknak lőttek. Konkrét példákkal hadd bizonyítsam az általam leírtakat: Fónagy János államtitkár a GENGSZTER váltás óta képviselő, volt miniszter jelenleg államtitkár,a 2002 ben megállapított INDEXÁLT nyugdíja jelenleg 200 000 ft körül van aki hasonló feltételekkel ment nyugdíjba 2012-ben annak a nyugdíja több mint 340 000 ft. Ki-ki döntse el,hogy a 200 000 ft a kevés vagy a 340 000ft a sok de,hogy vérlázítóan igazságtalan az biztos. A nyugdíjak mértékét a valorozációs szorzók és a degressziós táblázatok határozzák meg.2002-ben 80 000 ft számított100%-ig nyugdíj alapnak és sávosan csökkent a183 001 -ft feletti résznek pedig csak a 20%-a,jelenleg 372 000 ft számít 100%ig 421 000 ft feletti résznek pedig nagyságtól függetlenűl a 80%-. Amennyiben a 2003-utáni nyugdíjakat átszámolnák a 2002-es nyugdíj megállapítás valorizációs szorzó és degressziós táblázat évenkénti nyugdíjemelés %-ával felszorozva akkor eltünne az igazságtalanság, létre jönne egy fenntartható nyugdíj rendszer,évi 400 MILLIÁRD ft-al kevesebb lenne a kifizetés ,DE AKKOR A FIDESZ ELVESZÍTENÉ A2014-ES VÁLASZTÁST. Tehát nem várható,hogy rend legyen a nyugdíjak terén.
Körömpiszok
Én egyet hiányolok csak.
Melyik TV csatorna adta le ezt a hírt?

Látjátok itt a baj!
jancsik68
A nyugdij csőkkentést A gyulai-fideszes bégető birkák akarják,s fogják rá az IMF-RE.eZZEL IS ÖSSZE AKARJÁK AZ embereket ugrasztani.Vedd már észre te mélymagyar bégető birka,hogy a szegényt akarják a szegénnyel kijátszani.Ez az igazi keresztényi szeretet.Tedd katolikussá,majd szegényé a népet,s követ mint birka a pásztort.
Manno István
@jancsik68: Akkor miért nem csökkent, hanem növeli a nyugdíjakat a FIDESz, te észkombájn!
jancsik68
@Manno István: Ugy látszik,te a szart is csokoládénak nézed.Hajolj le és kostold meg,rájössz a lényegre.Eddig a Fidesz kétszer baszta át a nyugdijasokat,az az bőven vett el tőlük.Csak a te eszed és memóriád egyaránt rövid.Bégetés helyett gondolkodnod is kellene.Ez abban anyájban nehezen megy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.