Nemcsak arról fog beszélni az évértékelőn, mi a baja az Orbán-kormánnyal, hanem arról is, mit kell tennie az ellenzéki politikusoknak ahhoz, hogy 2014 áprilisában leváltsák a jelenlegi kormányt, ígéri videóüzenetében Gyurcsány Ferenc. „Az élet nem fog befejeződni a választásokkor. Új, demokratikus kormányt akarunk alakítani. Beszélnünk kell arról is, mit kell tennie ennek az új kormánynak azért, hogy Magyarországon jobb élet legyen, hogy új fejezet kezdődjön, hogy azok is részesülhessenek az ország gazdagságából, lehetőségeiből, akikről elfeledkezett ez a kormány az elmúlt években” – fogalmazott videóüzenetében a volt kormányfő.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

keresztapa
Lehet még ezeket a hazugságokat fokozni is Ron Werber még ezt is felülfogja múlni az MSZP megbízásának megfelelően, és Bajnai ki üti Mesterházy-t a miniszterelnők jelőltséget igy magáénak tartva fent.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.