"Munkát, kenyeret! " felirattal molinót feszítettek ki a Parlament elé a Közmunkás Szakszervezet (KSZ) tagjai, illetve az Éhségmenet aktivistái hétfő délután, az MSZP ugyanott tartott sajtótájékoztatója után.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
De ezt qrva gyorsan elérték!!! Csak mán látnám hogy húznak délnek vagy északnak.
kukac50
Már 37 ezerből is meg lehet élni? A kurva anyját annak aki ezt megszavazta.
Hozzák az újabb törvényeket amivel rombolnak!
A hegyközségeket is átalakítják,fogalmuk nincs miből finanszírozzák,hogy fog működni, nem készítettek hatástanulmányt,egyre többet rónak a gazdákra.
A földtörvény átalakításán tevékenykednek,aminek eredménye azok a társas vállalkozások akik alkalmaznak 5-10 20- 50 embert,bérelt földeken dolgoznak, dolgoztatnak ,most azok kerültek Orbán szeme elé. Meg kell szüntetni, az olyan társas vállalkozásokat. Még a mezőgazdaságból is kerülnek ki munkanélküliek.
Földet sem a társas vállalkozás tagjai de még a dolgozói sem vehetnek.
Akik értenek a termelő munkához,benne dolgoznak ezek a marha politikusok pont Őket zárják ki. Előnyt élveznek a politikusok és talpnyalói,utána a műkörmös,tetováló szalonnal rendelkezők.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.