A haszon negyedét sem hagyják az országban a multik. A pénzügyi szektor is a külföldieké. Az életszínvonal alacsony, a fogyasztás elmarad. Az elmúlt 22 év gazdaságpolitikája megbukott. Gyakorlatilag hat-hét bank anyavállalatának vezetője dönt a magyarországi hitelezés sorsáról, köszönhetően annak, hogy túlságosan koncentrált és 90 százalékban külföldi kézbe került a magyar pénzügyi szektor

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: moiszikf
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
@profon: vagy saját magának!! ... a sok bebetonozott főtisztviselő, a pénzétől megfosztott, lenyomorított nép, a hatalmas holdudvar kialakítása...és lehetne sorolni bőséggel. Nem is olyan utópisztikus!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
loboncos
@profon: Tök mindegy,bosszút állni a "nyocévé"
Nakimaga
"Elviszik a multik a pénzünket: miért nem tesznek semmit Orbánék?"
--a talicskát is ő biztosítja !
QQCSI
@IQrájderöcsém: A Tesco árai gyanúsan akkortájt emelkedtek meg, amikor stratégiai szerződést kötöttek Orbánnal. A Spar esetében ezt most látom megvalósulni.
Pálinkafőző Rézüst
Hmmmmmm nem látok itt egy fanos véderőst semmmmmm...Esetleg érintettek ez ügyben??
buboska
@IQrájderöcsém: De ami a legröhelyesebb,az az,hogy a fideszcsuhások az "elmút 22 évezésükkel" a '98-2002 közötti saját 4 évüket is összetrágyázzák!! Röhelyes nem??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.