A Bild német bulvármagazinnak adott videóinterjút Orbán Viktor Mándoki László Müpában rendezett koncertje után. A kormányfő irigykedik a Nyugaton karriert befutó zenészre és a magyarokat kritizálóknak azt üzeni: jöjjenek el az országba, mert "biztos lehet találni szimpatikusabb embert", mint ő maga. A riporternő azt kérdezte Orbántól, hogy mit jelent a magyaroknak Mándoki. "Nem tudom, hogy a magyaroknak mit jelent, azt tudom, hogy nekem mit jelent. A magyar egy világnemzet, a történelem, meg a balszerencse szétszórta őket a világban. Van aki kiment magától, van akinek menekülnie kellett, van aki nem találta meg itthon a lehetőséget és azért ment el, szóval a világon szinte mindenhol vannak magyarok. Mivel világnemzet vagyunk, ezért mindig megérint minket, ha valaki hazajön és azt mondja: én itt születtem, ez az én városom, ez az én hazám, de jó veletek újra együtt lenni'" - fogalmazott a miniszterelnök. Hozzátette: másfelől "balszerencsés nép a miénk, a XX. században több volt a...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
" Orbán: "sokfajta magyar van, nem csak olyan, mint én"

Szintén Orbán:: "Nem tudom, hogy a MAGYAROKNAK mit jelent, azt tudom, hogy NEKEM mit jelent. A magyar egy világnemzet, a történelem, meg a balszerencse szétszórta őket a világban. Van aki kiment magától, van akinek menekülnie kellett, van aki nem találta meg itthon a lehetőséget és azért ment el, . . . "

Vagyis:
A "sokféle magyar"-ba a "gangeszmenti magyar" is belefér!!
dr. prédikátor
Cigus , Cigus, már megint hazudsz!!! méghogy te magyar Vagy!!!
bakegya
A kioktató pongyolaságából semmit sem hagyott felcsuton!
hallgatag
" Olyan MAGYAR " nincs Magyarországon !!!
coyote3
Nagy szerencse ez az országnak zsírdisznó...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.