Orbán Viktor szerint az elmúlt év nem is volt, legalábbis nem nagyon tért ki évértékelő beszédében a mögöttünk hagyott esztendő fontos eseményeire, ami nem baj, nem kötelező egy politikusnak időről időre mérleget készítenie, csak akkor föllépését miért hívják évértékelőnek? Orbán sok mindennek akart megfelelni, és túl sok mindent akart megúszni, a végeredmény azonban az lett, hogy ez a beszéd egyszerre valótlan, tartalmatlan, de veszélyes.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Ez az évértékelő egy nagy semmi! Mellébeszélések sorozata volt.Elfelejtett beszélni a 2013-as év a felemelkedés évéről konkrétumot mondani.
Brüsszel nem érti arról beszélt,úgy látom Brüsszelben értik csak a parlamentbe itthon nem.
A valós helyzetet csak a kisbabák születéséről mondott, a gazdaságban helyrehozhatatlan általuk okozott károkról nem esett szó. Az alkotmány mindig jó, de már 4x javították. A törvényeket hetente átírják mert alkalmazhatatlan.
2012-ben nőtt az államadósság a legjobban kifelejtette,annak ellenére,hogy a nyugdíj vagyon elfogyott és 1200 milliárdos kötvényt bocsájtottak ki.
A gazdaság a béka fenekénél, erről sem szólt,hogy miért?
loboncos
@kukac50: Ez nem semmi volt,hanem egy rakás hazugság.Kezébe adták a megzápult turultojásnak aki felolvasta,mert gondolkodásra képtelen hazug dakota.Ennyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.