Selmeczi Gabriella szavaival élve, a jobboldal gyenge pontja, hogy egyből, egyszerűen megértesse az emberekkel, hogy a folyamatban lévő átalakítás hogyan érinti őket, annak mi az előnye.

Most orvosolja a kormány a jobboldal gyenge pontját - és mindez mibe fog fájni nekünk, adófizetőknek? Összesen 700 millió forint plusz áfáért (azaz bruttó 889 millió forintért) fogjuk megérteni végre valahára, milyen jó is nekünk, de az összeget a szerződés szerint további 90 százalékkal meg lehet emelni, így akár 1,2 milliárd forint plusz áfáról (azaz több, mint másfél milliárdról) is szó lehet - írja A morgás joga nevű blog szerzője.

Előbb-utóbb megértjük, ígérjük, csak a számla borsos egy kicsit, bár ennyiért már egészpályás letámadásban lesz részünk, azaz a csapból is a kormány nagyszerűsége fog folyni, előbb-utóbb kognitív disszonanciát keltve fél Magyarországban. Mert akárhogy is nézzük, egyrészt a számok nem mutatják a fene nagy jobban teljesítést, másrészről meg a többség a saját bőrén sem azt tapasztalja, milyen jó lett neki. Sőt.

További részletek A morgás joga cikkében >>>

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.