Pályázati koncepciót nyújtott be Komló önkormányzata a településen található szegregált lakókörnyezetek felszámolására és az ott lakók integrálására. Siker esetén a nagyjából 300 millió forintos összköltségvetésű program 100%-ban támogatásból valósulhat meg. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség célja, hogy felszámolják az országban még néhány helyen megmaradt elkülönült lakóövezeteket, amelyeken sokszor az alapvető közszolgáltatások nélkül élnek emberek, akik szinte nincsenek is kapcsolatban az adott településsel. A többelemű programnak csak egy része a lakhatási körülmények javítása és a szegregált lakóövezetek felszámolása. Ehhez kapcsolódóan felnőttképzés, munkakeresési tanácsadás, egészségügyi szolgáltatások és közösségfejlesztés is szerepel a kitűzött célok között.

Forrás: pecsiujsag.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
Megint és még mindig hullanak a milliók a feneketlen kútba,
az integrálódás legcsekélyebb esélye nélkül! :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@csiga0771: Csak nem mentél megszámolni őket?? Te tényleg megfelelsz a kinevezésnek (7:32 hsz. írtam!) , További infót kéreünk Komlóról.:-)
csiga0771
@Mobil123: Voltak lent ismeröseim, csak ezért, fényképek már a 'közösségi' oldalakon terjednek, egy videóval együtt... :-)
Mobil123
@csiga0771: Na jól van így is Tiéd az állás:-))) Nálad is fent van??
alfás
@aborisz: ezeket még onnan is kiutálnák,pedig az az elmaradottság,ami ott van...
miazavalami
@csiga0771: Komlói vagy? Őszinte részvétem... Mi nem "engedtük " meg nekik hogy a faluban telket vegyenek amikor mentek a szocpolos építkezések. Nálunk nincs is csak egy pár család, de ők tisztességes emberek. Ők voltak a legjobban felháborodva a "betelepítések" ellen.
csiga0771
Sok suttyó romagyerek azt sem tudta miért van ott, a suliban szóltak nekik hogy délután legyenek a fötéren, az asszonyoknak Erzsébet utalványt igértek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.