Zöld helyett piros pöttyöket, piros helyett pedig zöldet mutat a magyar kormány új „barát-ellenség felismerő rendszere”. Az Orbán-kormány titkosszolgálati radarján eddigi európai szövetségeseink – ne feledjük: az orbáni szabadságharc fő ellenfelei – jelentek meg kockázatként, holott az ellenségeket eddig (hagyományosan) inkább keleten kellett keresnünk –vagyis éppen a kormány új szövetségeseinek sorában. Mintha egy összeurópai összeesküvés áldozatává, gazdasági támadások célpontjává vált volna Magyarország, ez a kép körvonalazódik Lázár Jánosnak, a Miniszterelnökség államtitkárának beszámolójából, amelyet az Információs Hivatal (IH) – a külföldi polgári hírszerzés – gazdájaként adott elő kedden, a parlament nemzetbiztonsági bizottságának ülésén.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
arccal az észak koreai testvéri demokrácia fényes horizontja felé fordulva mondta ezt remélem. mert ha nem még elkárhozik a kdnp-s gyehenna tüzén.
tűzróka1939
Na ezeknek sem kell már tovább hülyülniük . Ennél lejeb nincs . Uniót, Németországot kukkolni nem sok 1 kicsit ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.