A választók lanyha lelkesedése miatti frusztráció áll gyakran egy-egy kormányzati tájékoztató kampány mögött – így látják azok a korábbi és jelenlegi kormányzati kampánykészítésben résztvevők, akiket az Orbán kabinet új tájékoztató kampánya apropóján kérdeztünk.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Felesleges kampányolni attól még nem élünk jobban!
Még nincs itt az ideje! Arról beszélnek örökké,hogy a másik pártok mit csinálnának!
Saját elképzelésük nincs, arról,hogy miként tudnának munkahelyeket teremteni!
Kevés a termelő munkás sok a hivatal amit az adófizetők már nem bírnak eltartani!
Irodáikat szüntessék meg, Feleslegeseket hoztak létre. ,
Ne a munkájukról írjanak, az úgy rossz ahogy van.
Munkahelyekről tájékoztassák az embereket,hol lehet dolgozni.?
Ne a közmunkával hencegjenek mert annak a bérétől éhen lehet dögleni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Medián: Nagyon vezet a Fidesz.
A Medián felmérése szerint a Fidesz támogatottsága a választani tudó biztos szavazók között 41 százalékos, míg az MSZP 17 százalékon áll. Az Együtt 2014 támogatottsága a kutatás alapján 15 százalékos, míg az LMP 2 százalékon áll.
Na kérem, ha így áll a dolog, akkor miért kell tájékoztató kampány ?
800 millióért !!!
kkalman
Már megint találtak némi "aprópénzt", amit gyorsan el kell szórni egy orbitális marhaságra. Él még ebben az országban valaki a fanokon kívül, aki kíváncsi arra a sok "sikertörténetre", amit összehazudnak(tak) a két és fél év alatt?
sport50
hát nem látják a dübörgő gazdaságot,a jólétet,a tündérmesét???ha már meg kell írni,baj van!!!mert csak azon a papíron lesz ilyesmi!!
bakegya
A rádióban lediktálja a receptet amit képtelenség kivitelezni.Csak egy a sok sületlenségből:" az adókat a fogyasztásra kell rányomni".Ezzel akarja a vagyonokat duplán triplán adóztatni,de hát ez magyarországon kivtelezhetetlen.Vagyon a szükségleteknek is kevés,ahol van ott megcsak gyarapszik.Az országban mindenütt, se munka se jövedelem,se termelés hozzáadott értékkel ,se normális adópolitika,se hozzáértő miniszterelnök nincs,csak egy lerablóbanda garázdálkodi levelezgető programokkal.Közben röpködnek 12 milliókért az arab piacok reményében,5 milliárd csak egyetlen oktatóprogramra,200 milliárdból lerázta az IMF hitelt és vett néhány államkasszát lemerítő egyebet is,lenyúlták a haverok a termőföldek igen nagy hányadát,sorolni is sok... Ebből csak polgárháború lehet.Személyesen kellene ezt a levelet átvenni egy népünnepély keretei közepette..
Nakimaga
Hiába,már ezek se mai fiatalok,és az értelmetlen szélmalom harc miatt,csoda,hogy fásultabbak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.