Az Elmű-ÉMÁSZ cégcsoportnál nem bánnák, ha a kormány által kijelölt könyvvizsgáló vagy az Állami Számvevőszék (ÁSZ) is áttekintené adataikat - nyilatkozta a Magyar Hírlapnak Marie-Theres Thiell, a...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
@csiga0771: erről írtam régebben, mert tanulva a pécsi vízmű suezes peréből előbb ellehetetlenítik a szolgáltatót, akinek fáj a dolgaira a foguk, majd szarért-húgyért felvásárolják, és utána azt csinálnak vele amit akarnak. pécsen itt bukták el, mert a suez, a puccs idején lévő értéket kéri a várostól. mondjuk külön cukiság, hogy amit létrehoztak utána az szarabb mint a suez volt, drágább is, nyeresége szinte nulla, és nem támogat semmit, az elődjével szemben. ja meg, hogy annak adja a páva által vezetett város, akinek akarja, mivel minden kontroll nélkül szabadon átruházható bárkire:
"3. A részvény átruházását az alapító okirat korlátozza 3/1. A részvény átruházását az alapító okirat nem korlátozza. Bejegyezés kelte: 2009/10/01 Hatályos: 2009/10/01 ..."
forrás:
pecsivizmu.blog.hu/
mondjuk, lehet hogy ez az amire senkifia hümmögve megjegyzi, hogy így kell ezt csinálni, ügyesek vagytok gyerekek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.