A magyarországi lakosság 4 százaléka, vagyis nagyjából 300 ezer ember tette kockára az életét 2012-ben azzal, hogy hamis gyógyszert vásárolt - derül ki a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület által végzett felmérésből. A HENT kezdeményezésére kampány indult az ellenőrizetlen forrásokból származó gyógyszerek visszaszorítása érdekében. Cikkünkben bemutatjuk, hogyan lehet észrevenni az árulkodó jeleket a hamisítványokon....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Hát nem tudom ki hogy van vele, de én biztos,hogy gyógyszert nem vásárolnék sehol csak gyógyszertárban...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hejj
Miért az "igazi gyógyszer" nem b****a szét a májad? :-)
hejj
Pályinkát is lehet otthon főőüzni, oszt az nem orvosság???
:-)
kkalman
Sajnos, valahol érthető, hogy egyesek még a gyógyszerköltségen is spórolni szeretnének, spórolnak(?). De az az emberi hülyeség Csimborasszója, hogy a saját egészségét, életét veszélyezteti ezáltal. Az meg, hogy ebből a szarból másnak is ad, az, az emberölési kísérlet kategóriába tartozó cselekmény.
Még mindig igaz a régi reklám, "cipőt a cipőboltból", jelen esetben gyógyszert a gyógyszertárból.
Tekla
Na ebben az a botrány ,hogy a gyógyszergyártók ,mindenre azt mondják hamisítvány amit nem ők gyártanak! Még a gyógynövényekkel való gyógyítás is a kuruzslás kategóriába tartozik. Pedig ezer évekig ez volt a gyógyszer ,de sosem volt ennyi beteg!
ugyvedur
Az a "vadbarom" aki így vesz gyógyszert, megérdemli! Pusztuljon!
tivoli
Azt a kurva... Lecsukni mindet, az összes gyógyszer vásárlót, hamis gyógyszer evőt. Éljenek a hamisgyógyszer gyártók és terjesztők!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.