Az egyik járókelő kiborult a csütörtök délelőtti, a Fidesz székháznál tartott tüntetés láttán. Az idős hölgy szerint a demonstrálókat valaki „betanította”. Annak a véleményének is hangot adott, miért nem örülnek a tüntetők annak, hogy az országnak „van egyszer egy tisztességes kormánya”.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

137 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
ÚR ISTEN!!! Az a sok ember akinek 2006 ban bedobták macskakővel az ablakát, a boltja kirakatát, vagy felgyújtották az autóját az mit gondolt? Ejnye Bejnye??? Ne röhögtessenek már...Ha nem tetszik a néninek akkor ne nézze...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
scandináv
"nem örülnek a tüntetők annak, hogy az országnak van egyszer egy tisztességes kormánya” :D
Hellcat
ÚR ISTEN!!! Az a sok ember akinek 2006 ban bedobták macskakővel az ablakát, a boltja kirakatát, vagy felgyújtották az autóját az mit gondolt? Ejnye Bejnye??? Ne röhögtessenek már...Ha nem tetszik a néninek akkor ne nézze...
bretagne
Az a baj, hogy még mindig nagyon kevés ember jelenik meg a helyszínen. Nem tudom, mit akarnak az emberek. Mindenki elégedetlen, aztán még sem tesz ellene semmi.
nyanya001
Az idős hölgy szerint a demonstrálókat valaki „betanította ...
Szegénykém !
QQCSI
@nyanya001: Nem csoda, hogy az idős "hölgy" nem látja a valóságot,
hisz a fiatalos trendnek megfelelően a feje búbjára tolva viseli a napszemüveget.
... továbbá nagy valószínűséggel az alkoholt sem veti meg...:)
nyanya001
@QQCSI: Kiengedte a gőzt...
A borgőzt !
bretagne
@QQCSI: "a feje búbjára tolva viseli a napszemüveget" - írod. Szerintem abban is rózsaszínű üveg volt.
ila51
@nyanya001: most direkt megnéztem ...begőzölt
ria677
Megnézve a videót! Hát Őt ki tanította be!! Mert nagyon akadozva mondta!! Vagy tényleg a maligán segített neki a véleménynyilvánításba!
Tényleg kevesen vannak akik vállalni merik a véleményüket, már ideje lenne egy sokkal hatásosabb demonstrációra!! Nem az erőszakosra gondolok!!
A Tündik bündije
@ria677: Papírról olvasta. A demokratizálódás jele, hogy a kamera mögül már nem lengették feléje a gumibotot, ha netán tévedne...
QQCSI
@ila51: Az a szomorú, hogy nem betanulta, így érzi. Sok ilyen van, mert nem mindenki szenved ám a 2/3-os parlamenti többség gombnyomogatásától...:(
kacsa0707
@bretagne: Nem mindenki, hanem csak egy szűk látókörű minimális réteg, akik nem tudnak gondolkodni, csak törik a fejüket.
kerék
Hülye öregasszony, hiába, minden népben vannak dekadens selejtek.
A mammer is csak azért mondta mert még azt hiszi itt vannak az oroszok, és orbán a jófiú. Az ilyen vén idióták miatt tartunk itt, akik nem engedik fejlődni az országot.
kerék
@kacsa0707: Bocs, csak mond ki, hogy egyetértesz az öreglánnyal.
kerék
@kacsa0707: "Arról, hogy ilyen szarban vagyunk, és hogy nem fejlődtünk sehova a rendszerváltás óta a fidesz és az mszp együtt tehet.
Aki hülye az az mszp-re szavaz, aki méghülyébb az a fideszre.

És ahogy elnézem rengeteg hülye van az országban, akik '89 óta felváltva szavaznak hol erre hol arra, mert még mindig a kommunizmus idejében megélt események hajtják őket.
Amíg ez így lesz, addig ez az ország sohasem fog fejlődni.

"...még alig 24 év telt el, akik akkoriban születtek, még most fognak szavazni másodjára, esetleg harmadjára. Így az öregek vannak többen, akik viszont csak 2 pártot ismernek: fidesz-mszp.

Sok évnek kell eltelnie, mire az a generáció kerül fölénybe, akik nem emlékeznek, nem élték át a kommunista megszállás "élményeit". Majd akkor lesz igazi változás, addig szopjuk a brét a sok szűklátókörű miatt."

Egy tegnapi hozzászólásom, gondoltam itt is megállja a helyét. Ez az én meglátásom, lehet lebaszni, de aki átgondolja, rájön, hogy igazam van valamilyen szinten...
kengyefuto
@Hellcat: ELLEHET TÓNI A BICIGLIT!!! Ennyi! Na nehogy má a nyúl vigye a puskát!!! /a bálnás pokorni nyomán/
kacsa0707
@kerék: Teljesen igazad van "Aki hülye az az mszp-re szavaz, aki méghülyébb az a fideszre.", de egyre kevesebben, de csak azért, mert egyre csökken a népesség, és nem azért mert megvilágosodtak.
kengyefuto
@QQCSI: Tényleg!!!De jól is látszik a mamikán!! És a hatputtonyos kővidinka piros virága a
"fitos" nóziján!! HAHAHAHA... Ja,oszt jónapot!!
kengyefuto
@nyanya001: Meg a törkölygázt!! Le is tisztult a karám kerítése!!!
kengyefuto
@ila51: De be ám!! Mint ahogyan a 2006-os plakátmatróna is :"rosszabbul élek mint négy éve!" A kézcsók után valamit csak böffentenie kellet.De hogy talált oda a majomketrechez??
kengyefuto
@A Tündik bündije: Hát má csak meg kő feleni a vezíri evárásnak!! Mer ő is óvassa a hüjjeségeit nem? De! Akkó igazam van!!
kengyefuto
@kacsa0707: A rozsdarétegre gondolsz?? Mert én igen!!
lajospapa
@kerék: Azt gondolod majd az új generáció nem szavaz a szocikra,mert nincs félrevezetve? Mert nem élvezte a régi rend áldásait? Az őregek nagy része mit gondolsz mért szavaz akkor balra, ha annyit szenvedett?
kerék
@lajospapa: Azok jobbra szavaznak.
De igen így gondolom. '89 előtt az élet teljesen más volt, akik nem tapasztalták meg, azoknak mások a nézeteik.
Vajon miért nincs több párt akik érvényesülni tudnának?
coyote3
Engem a tisztességes szó nevettetett meg :))))))
Dr. Felipe
Vén szatyor, akkor csókolj kezet a csüngőhasúnak.
hejj
Selmeczi Gabika meg nápolyit vitt a tüntetőknek, akik nem fogadták el.
Hmmm. Nem kiflicsücsköt vitt?
Rosszabbul élünk mint 4 éve?
keresztapa
Az idős hölgy szerint, a demonstrálókat valaki betanította. Őneki ez a véleménye, mi az ami miatt ezt a véleményt le kell szólni. Tisztelem az idős hölgy tapasztalatra alapozott véleményét, és kész! Ugyan mely pár aktivistái lettek mozgósítva, megsúgva nekik, hogy mit is cselekedjenek. Vajon sikerül-e egy ellenzéket kialakítani, vagy az ellenségeskedés és a hatalmi harcok felemésztik a baloldalt, ellenzéket egyaránt. A sok
mondhatni, rengeteg
dr. prédikátor
Hol a büdös francba lehet találni ilyen vén hülyét???Ezeket direkt tenyésztik???
csegala
Ezek az öreg mamikák olyanok, mintha szerelmesek lennének Orbánba. Ők nagyon jól éltek Kádár alatt is és most is. Akkor Kádárt éltették, most Orbánt. Ők úgy vannak szocializálódva, hogy mindig az aktuális hatalom a létező legjobb. Ismerek a környezetemből pár ilyen öregasszonyt. Nem érdekli őket a gyerekeik sorsa, de senkié sem. Végtelenül önzők.
hallgatag
..." csak éppen erre jártam, és nyilatkoztam, ugy örülök Maguknak "!
Merö véletlen...Unatkozó alkesz vénasszony,,,,,,biztos kapott érte
egy kannás bort...
keresztapa
Folytatva.15:57-re Pártalakulatok amelyek létre hozása idő kérdése csupán, de vezethet -e
eredményre, a már levitézlettekkel ? Bokros Modern Magyar Mozgalom, majd párt. Együtt 2014, Milla, Fodor Gábor Magyar Liberális Párt , KDNP, FIDESZ,MSZP,, Jobbik MKM ,Munkáspár, és még ki tudja, hány civil alakulat alakul biznisz párttá.
Gyurcsány DK pártja. Az embereket könnyű félrevezetni, mintsem meggyőzni arról, hogy
félrevezetik őket.
A Tündik bündije
Ha eddig nem volt még elég készülődés március 15-re, hát most lesz. Megveszik vikinek a golyóálló pápamobilt, aknazárat telepítenek a Parlament köré, morcosbajusz házelnök et. külföldre utazik, rogán és szógyártó meg "spontán" meghív magához egy kávéra 20-30 TEK-es zombivadászt.
almalibre
Nem érdemes begurulni néhány megtévedt ember erölködésén. A nyilatkozatok alapján egyértelmű, hogy mindenki betanult szöveget mond (több kevesebb sikerrel). Az szoci kampány beindult, csak nincs igazán ereje...
QQCSI
@keresztapa: "Tisztelem az idős hölgy tapasztalatra alapozott véleményét, és kész!"
Továbbá a kifinomult, decens szófordulatait, a visszafogott stílusát...:)
hejj
Tehetséges az idős hölgyemény. Még a flash-bővítményem is összeomlott a nyilatkozata alatt...
Biztos bevetik még pár helyen
:-D
keresztapa
@dr. prédikátor: @csegala: @hallgatag: Lehet,hogy ez az idős hölgy valamelyik gyermekének, lakás hitelét fizeti, vagy gyerekeire vigyáz, hogy tudjanak dolgozni, nem
illik, és nem szabad az ATV híreszteléseknek felülni. Aki az időseket nem tiszteli, az saját magát sem tudja becsülni, de tisztelni sem, ugyancsak embertársainak sem tud tiszteletet, megbecsülést adni, akkor hogyan várja mások tiszteletét, megbecsülését saját magának el.
honeykiss
Mamzi beszélt össze-vissza, közben azt sem tudta merre van orral előre...
mariaberta
Tündik bündije: szívemből szóltál.
silber13
@kengyefuto: Az biza. Meg az alcsúti "Cefre gyöngye" Na, az asztánazigazi!!!
silber13
@kacsa0707: Kultúra... Az... Az van!! A kultúra! Veri ám az a fránya kultúra a biztosítékot kifele!!!.
hejj
Gyorsbevetésű nyugdíjasnaszádot kellett előreküldeni mert a TEK-esek még szoftverfrissítéseket végeznek a Q7-eseken. Véletlenül a 4-es metró szoftverét telepítették fel elsőre és állandóan jegyeket, bérleteket kért a fékpedál használatakor. :-)
QQCSI
@keresztapa: Az idős kor nem érdem, hanem állapot.
Nem önmagát az idős kort kell tisztelni, hanem a tiszteletre méltó embert.
Én tisztelem azt a fiatalembert, aki nem gyűrte orrba azt a vén hülyét, aki sósavval fenyegetőzött.
DR.somosi
régóta mondom gyerekek: soha többet kommunisták, soha többet fityesz, maradt a jobbik, bennük még nem csalódtunk.
bagira
@keresztapa: Csak a kora miatt senkinek nem jár tisztelet. Pláne, ha ő sem tiszteli a másik embert. Én nem vagyok már fiatal, de nem szégyenlem tisztelni azt a fiatalt, aki arra érdemes.
bagira
@DR.somosi: Jézus fent szenvedett a keresztfán. Egy katona el akarta hajtani róla a legyeket, de ő így szólt : Hagyd fiam, úgy is csak éhesebbek jönnek.
dr. prédikátor
@keresztapa: Nos én sem vagyok már fiatal! Bőven túl vagyok a nyugdijkorhatáron,lassan hetvenkedem. de azért ez már sok amit az a vén majom megengedett magának!Sőt ha ott lettem volna biztos hogy elküldöm a 3.14 csába a vén marhát!!!
keresztapa
@QQCSI: Igazad van, a fiatal tisztelettudóan viselkedett, mert megrendezett jelenet felvétel volt ATV rendelésre!
A Tündik bündije
Elképzelem, ahogy a baltásvezér otthon ül, és vigyorog magában, milyen tökös az ő nyögdíjas regimentje...
QQCSI
@keresztapa: Szűzanyám, aki a mennyekben lakozol titokban! (Hofi)
Amit leírtál, azt komolyan is gondolod?
Dr plágium
A hölgy vajon mennyit kapott a kiborulásáért? Amikor szétverték az autókat, kirakatokat törtek be, felgyújtották a TV székházat akkor is kiborult?
szepwilly
@DR.somosi: Ha a parton belül lenne egy öntisztulas,talan meg igazat is adnek Neked,de nagyon sokan vannak ott a B közepböl es ezek ertelmi szintje csak a balhekig,a zsidokig,meg a romakig terjed.Sajnos ebben a partban csak a gyülölet uralkodik.Meg csak annyit,hogy a törtenelmet is ugy formaljak ahogy nekik tetszik es ebben partnerük a kuruc szemetdomb,es ez sajnos nagyon sok ertelmes embert inkabb taszit mint vonz!
talan egy uj vezetödseg egy atalakitott politikai hozza allas vonzana az embereket,de igy csak taszit!
hejj
míííííínvájl
:-)
A Dilyákhitel Intézet :-) elkezdte kipostázni a tüntetésben résztvevők állandó lakcímére a fizetési felszólításokat
"Egyösszegben esedékes tőke -és kamattartozás svejcifrankban. A 8 napon belüli befizetésekor a késedelmi kamattól eltekintünk"
:-)
massa
Hülye tyúkanyó mennyit kaptál a törpédtől takaritsd el magadat a lefizetett csőcslékkel
hejj
Gyerekek, szóljon már valaki Kubatov Gabinak!
Ő végzett tavaly a békájéffen, kommunikáció szakon. Ő biztos tudja kezelni ezeket a szitukat!
:-)
DR.somosi
@szepwilly: oké majd csalódunk bennük is, de a véleményem marad.
human
@keresztapa: "a fiatal tisztelettudóan viselkedett, mert megrendezett jelenet felvétel volt ATV rendelésre!". Azt ugye nem gondoltad komolyan!? Vagy csak lemaradt a végéről a szmájli?
hejj
:-)
Izzad a fideszes kommunikációs stáb, melegszenek a tékomos bázisállomások mint állat, mit csináljunk, mit csináljunk. Erre kijönnek egy
"Deutsch Tamás elárulta mit imádnak benne a nők" cikkel.

Nem rossz, nem rossz. Mondhatni unortodox...
amaramaistanna
Jesszusom!Túl korán engedték ki a rehabról?
rézfánfütyülős
@paszulyka: Ambivalens vagyok!
A forradalom soha nem éri el célját, de ezeket csak úgy lehet elkergetni :(
csegala
És még azt mondta az a vén hülye nő, hogy ilyen jó kormánya nem volt az országnak. Egyszerűen nem tudok rá mit mondani. Valamelyik gyógyszere tudatzavart okozhat, talán ezért volt annyi öregember ellentüntetni, mert ugyanaz a baj, ugyanaz a gyógyszer, ugyanaz a mellékhatás.
paszulyka
@rézfánfütyülős: Nekem az is elég ha nem nyerik a 14-es választást.
rézfánfütyülős
@paszulyka: Nyugi, amilyen impotens az ellenzék, tőlük egy jó barátom szerint Orbán király halála után válik csak meg a tróntól!
paszulyka
@rézfánfütyülős: Nem addig van az! Én is itt vagyok!
rézfánfütyülős
@paszulyka: Tündér virágszálam, mi ketten kevesek vagyunk ám :(
paszulyka
@rézfánfütyülős: Én nem vagyok impotens!!! Te igen? :-)
Nem kell megsértődni, te mondtad...
rézfánfütyülős
@paszulyka: Bocs, de én tudok rólad pár dolgot és nem vagyok pedofil!

Én politikai értelemben írtam a megjegyzésemet.
rolandberta
@Dr plágium: Biztos vagyok benne, hogy semmit nem kapott, csak a ti agyatok már 8 bit-esként működik, és fel se tudjátok fogni, hogy eltérő vélemény is létezik.

És te vajon kiakadtál, mikor békés tüntetőket rugdostak a rendőrök?
Amúgy nem értem, hogy jön ez ide, nem Orbán gyújtotta fel a székházat, mellesleg úgy tudom, a székház még áll.

Érdekesnek tartom, hogy mostanában így megszaporodtak Magyarországon az alkotmányjogászok. Főleg a hajléktalanok, akik ilyen naprakészek és tájékozottak a politikai hírekben.
bagira
@rolandberta: Békés tüntetők? Békésen gyújtogattak és fosztogattak. Béke veled!
profon
@rolandberta: Szerintem túlértékelsz bennünket :) Jómagam éppen csak elérem a papucsállatkák szintjét !
kiskutyauto
A kedves idős orbánbirka hölgy természetes hogy csak erre tud gondolni, mivel magából induk ki szerencsétlen agyhalott... hajrá Orbánfasisztán hajrá Abszurdisztán...
Pálinkafőző Rézüst
@profon: ma, 20:12 -re : hagyjuk ezt meg az enteros fideszes elvtársaknak... Ezek valóban nem érik el ezt az izét...
Pálinkafőző Rézüst
@profon: csáááááááááááááááá...))))))) Innen a pusztából...:))
makkancs
Törjön el a kezem, ha még egyszer ezekre a semmirekellőkre szavazok.
hallgatag
Mai egyenes beszéd c. müsor ATV 19:25 ...
bagira
Szépen megszerkesztett plakátokat kaptak a kezükbe az ellentüntetők. Valaki homályosítson fel, hogy sikerült spontán ilyen jól összedolgozniuk? Mikor csinálták a fotós molinókat, ha nem a hátsó ajtónál osztogatták nekik? Kicsit sem átlátszó amit kormány tesz.
miazavalami
@rolandberta: A te békés tüntetőid törtek ,zúztak , gyújtogattak!
orogordog
@rolandberta: honnan jöttél, de minek!?
kukac50
A Vén banya miért nem kerülte el Őket?
Valamelyik Fideszes Politikushoz közeli v...
human
@bagira: Már régóta a látszatra sem adnak. Orbán szerint nem oligarchák vannak, hanem magyar nagytőkések. Ja és nem megszorítás van, hanem kiigazítás. És tandíj sem lesz.
bagira
Nincs az ilyennek gyereke, unokája? Mit szólna, ha az ö kölkével viselkedne így valaki? Szégyellhetné magát a vén bolond. Már jó előre megkértem a gyerekimet, ha csak kicsit is kezdek agyhalottá válni, vigyenek ki az erdőbe és hagyjanak is ott.
Dr plágium
@rolandberta: Feltudjuk fogni, veled ellentétben.Nem értem a problémádat. Nem mindenki fidesz párti, ezt viszont ti nem akarjátok elfogadni. Mert aki nem fideszes az szerintetek mind hülye, de hát mindenki magából indul ki. A te agyad hány bites? Szerintem nulla!
Nem kellene másokat sértegetned csak azért mert nem állt be a soraitokba.
bagira
@human: Tudom. Az én fiam sem fizette a nemlétező tandíjat, csak azért dolgozott, hogy tanulni tudjon, én is csak a kiigazítás miatt kerestem 2012-ben rosszabbul mint előző évben. Oligarchák!Ha a sz@rt kakának hívjuk, attól még ugyan olyan büdös.
vukkocska
Egész nap nem voltam információközelben, csak most este a késői híradóból értesültem az egész székházfoglalásról. Ami ugyan nem volt székházfoglalás, csak így szebben hangzik. Több okból először ledöbbentem, majd tényleg csak nevettem. Ez volt az egyik ok, mikor ez a képen látható matróna kikelt magából. A másik az volt, hogy Gabika odament finom házi sütikével, majd kiderült, hogy mezei nápolyi volt. Aztán azt is hallottam este Kocsis Mátétól a királyi 1-en, hogy berúgták az ajtót és betörték az ablakot és az ottani egyik szegény dolgozó megsérült. Hát ezt én csak ettől a kommunikációs zsenitől hallottam, egyetlen híradóban sem szerepelt. Ha ez így lett volna, akkor nem mentek volna el a rendőrök azt az egy embert leszámítva, aki szabálysértési bírságot kapott, mert ugye az ajtóberúgás minimum rongálás és az büncselekmény, másképp pedig garázdaság. Most akkor hiányosan voltak a tudósítások, majd szokásosan Kocsis Máté szállt el magától Gabikával megtámogatva. Ez a mai nap azért már túllőtte az eddigieket, durvul a dolog, aminek nem örülök. Csak ha nincs más észheztérítés, ez lehet a megoldás, hogy kormányunk észhez térjen, hogy nem tehetnek büntetlenül azt, amit akarnak. Félő, hogy ez már itt nem fog megállni.
hallgatag
Mai egyenes beszéd c. müsor ATV 19:25 ... ...
Gulyás Gergely a sarokbaszoritva Kálmán Olga
kérdéseire !!!
miazavalami
@hallgatag: Van linked? Nem láttam a tévében belenéznék. De legyen jelszavas...
kengyefuto
@hallgatag: Jó kis patkányhajsza volt!! Gatula Olgának!!A nyikhaj fideszes csak bégetett,egy értelmes mondatot sem volt képes végigbégetni.
kengyefuto
@keresztapa: Hogy lehet ennyi hüjjeséget össze tarhálni?? Vagy helyettesíted a hatputtonyos lexusmajmot??
vukkocska
Azt azért sajnálom, hogy vége a Gyucsányozásnak. Erről már nem ő tehetett, az újabb feketeseggű Bajnai.
nmaria
@vukkocska: Nem vagyok benne biztos, hogy nem gyurcsány, egyébként meg demokrácia van, mindenki olyat ajtót rúg be, amilyet akar..
kkalman
Valami megmozdult, de hol van ez a 2006-os rendbontáshoz képest. Szükséges is az ilyen megmozdulás, mert a hatalom nem ért a szép szóból. Lehet, ez is kevés lesz, ezt sem értik, mert a gyűlölet vakká és süketté teszi őket. Kocsis Máté pl. azonnal összefüggést talált a tüntetők és Bajnai között, ennek hangot is adott. Öntelt fideszhólyag! Gabika fejlődése meg egyenesen figyelemreméltó, ahogy a kiflicsücsöktől eljutott a nápolyiig.
bagira
@kkalman: Azonnal eljutnak Bajnaiig, mert félnek tőle. A gilisztát is óriáskígyónak látják. A 2006-os megmozduláshoz ne is hasonlítson, nem mehetnek le az ő szintjükre.
kkalman
@bagira: De ha már hasonlít a 2006-oshoz, akkor már kössék egybe egy nagytakarítással a Kossuth téren álló nemzeti nagy cirkuszban.
hallgatag
@miazavalami: én is interneten néztem...www.atv.hu/müsorok/egyenes beszéd...
visszamenöleg megnyithatod bármelyik adást
bakegya
Úgy be van" Magyarország"gubancolva,véleményem szerint a határainkon túl kell értetmi azt ahogy a lakósságra telepedett ez a sikermatahári társaság.
A gabika kekszosztója is arra irányult-betömni a száját annak aki megszólal.
Minden létező más nyelvet is beszélőnek most használni kötelező a tudását a hazánknak hasznos transzparenciával.
sport50
nyudíjasokat tudott a "békemenet"csak odarendelni???ráadásul mind agresszív kismalacot alakított!!ezek a "civilek"!!!
bagira
@sport50: Osztott nekik szép, profi molinókat is. Bár lehet, hogy otthon dobták össze spontán fél óra alatt. A diákok kézzel írt papírjai mellett ezeken az utcaszélességü lepedőkön katonás sorba rendezett fényképek voltak. Csak úgy spontán.
májusi orgonák
Gabika Tescoből lopott kiflikkel kellett volma " megvendégelje " a népet :))))
Ha már rászorúlt a lopásra..
massa
vén hülye lehet hogy a nápolyi hatása alatt volt, a fidesz bűnőzőkből álló mocskos tol vaj banda ahol az Orbán a kendermagos huligánokkal tud csak talpon maradni, majd búkás után lesz puccs nem kell félni
vukkocska
@nmaria: ha a tiédet rűgják akkor is ilyen elnéző vagy, és ilyen támogató? Egyébként nem volt ajtóberúgás, azt a féleszű találta ki. Ha megnézed a riportot, azt lehetett látni, hogy egy vén hülye ott üvöltözik az egyik fiatallal, rákente a papírt a fejére, meg arcát "maszírozta", de ő rezzenéstelen arccal tűrte. Ennyit a vandálkodó tüntetőkről.
human
@hallgatag: A vágott ATV felvételt helyett nézzétek az eredeti index videót. Sokkal jobban átjön a FIDESZ indiotizmus:
index.hu/video/2013/03/07/fidesz_szekhaz_tuntetes/?s=tag:fidesz_sz%C3%A9kh%C3%A1z
Gabika: "Milyen helyesek. Menjünk be hozzájuk."
Szőke baromfi!
miazavalami
@hallgatag: Mondtam már hogy szeretlek???
kengyefuto
@sport50: Ezek a "civilek"!!"Egy csók,és más semmi!" A sósavas trotty külön pikantéria- színfoltja a bayeri okádéknak!!
keresztapa
A gyűlölködés konzerválva, Együtt 2014 már a név is félrevezető, kivel együtt? Az igaz,hogy
a valóságtól ehhez az együtt való cselekvésekhez, csak az egymás megértése a hiányzó láncszem. Ami a valóságtól, egymástól való eltávolodást hűen fejezi ki a társadalomban.
Hisz itt folyamatos a gyalázás,irigység, korrupció, hatalommal való visszaélés. pártok alakulásáról, pártok acsarkodásáról, visszataszító a pártok idegenérdekeltségű tevékenysége, helyzetbe hozása a választásokra.
entero
@dzsm: Az ilyen beszólások miatt lesz majd létjogosultsága az alaptörvénybe foglalt szólásszabadság korlátozásának.
human
@keresztapa: Nem húzd fel ennyire magad. Nem kicsi a tét, ezért ekkora a mozgolódás az ellenzéki oldalon. Ez is csak azt jelenti, hogy nagy változás fog következni. Az eddig járt útról kiderült, hogy rossz irányba vezet. A FIDESZ persze hogy gyalázkodik, mert irigyli, hogy nem ő van ellenzékben. Kormányon bizony teljesíteni is kell. Ezt az "idegenérdekeltségű" tevékenységet mondjuk kifejthetnéd.
Zsuga
Az egyik ilyen "kiborult" ellentüntető hölgy nyakában nem a szeretetszolgálat segélycsomagjából guberált sál, hanem Chanel kendő figyegett. Hát körülbelül ez jellemzi a fideszes nyugdíjasok nagy részét. Az ellenzék nyugdíjasai talán a holnapi tüntetésen lesznek nagyobb számban jelen.
keresztapa
@human: Minden párt: politikai garnitúráit egyszerűen beszippantja Brüsszel, megveszi,
megtöri őket, kialakul egy közéleti tehetetlenség, ahol a korrupt vezetők és a bamba társadalom bemenetelt az európai közösségbe. Anélkül hogy a szerződés szövegét, hatását az országra nézve értelmezték volna hatását, Gazdaságilag, politikailag, jó vagy rossz oldalát. A politikai vezetők ezzel büszkélkedhetnek a társadalom előtt, lám- lám , én sikerre vittem az integráció ügyét, a félrevezetett és óvatlan társadalom meg
elhiszi, hogy neki ez jó. Ez egy kontinentális sugalmazás. A gazdag nyugati államok
állnak mögötte, akiknek csak akkor van esélyük a jóléti társadalmuk fenntartására, ha
újabb és újabb feltörhető piacokhoz, olcsó munkaerőhöz, ezáltal profittermelő lehetőséghez jutnak. Össze hasonlíthatod a keleti régió munkabéreket, a nyugatival.
human
@keresztapa: Én nem hiszem, hogy Bajnait, Gyurcsányt vagy Orbánt Brüsszel megvette volna. Az érdekérvényesítéssel van a baj. Az a baj, hogy (remélem csak) eddig mindenki a rövidtávú politikai hasznot nézte és megalkudott Brüsszellel. Így lehetnek itt most összeszerelő üzemek (magunkhoz képest) normális bérekkel és foglalkoztatottakkal. Hogy cserébe mit ígértünk, azt nem tudom. Lehet, hogy meggondolatlanul sokat. Tényleg a sarkunkra kell állnunk, de nem az Orbán-féle cinikusság, pávatánc, uszítás a megoldás. Taktika és diplomatikus módszerek kellenek.
human
@miazavalami: Többnyire. De ha felhúznak akkor jön a rézfánfütyülőrézangyalát.
human
@Zsuga: Ilyennek is kell lenni, csak kérdés, hogy hányan akarnak 2014-ben a gazdagok pártjára szavazni?
miazavalami
@human: Vigyázz mert nagyon belehúztak a modik. Most látom loboncost is törölték...
A diplomatikus módszerek Bajnai kezében , fejében vannak.
marlin
Oszt megkérdezte valaki attól a Fidesznagymamitól, hogy melyik orszáhnak van végre tisztességes kormánya?? Oda mennék nyaralni!!
mariaberta
Még örülhetnek, hogy a TV székházhoz hasonlóan nem gyújtották fel a fészküket.Amúgy pedig Kósa dadogása rendkívül tetszett. De miért nem törődik inkább Debrecennel?
A sajtósokat pedig azért nem engedte be, mert nem volt ott semmi törés-zúzás, még csak a büffét sem fosztották ki.
Hajrá fiatalok, ne engedjétek, hogy ez a kollegista-banda tönkre tegye a jövőtöket.
rézfánfütyülős
@vukkocska: Na de Vukkocska, egy szép nőtől ilyet olvasni, beléje pirultam :)
vukkocska
@rézfánfütyülős: az, hogy a lelkem szép, az nem vitás, kiderül az írásaimból :) De hogy a külsőm? Ismersz talán?
rézfánfütyülős
@vukkocska: A stílus maga az ember!
Írásaidból sugárzik egyfajta nőiesség és tudás.
Nem vagy lenéző, ami sokakra itt nem mondható el.
És végül, akinek a lelke szép annak a teste is az.
vukkocska
@rézfánfütyülős: Hogy Te milyen aranyos vagy. :) Remélem, nem lány? :) Csak utalok a kutyafülével folytatott diskurzusunkra. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.