A magyar GDP tényleg 2,7 százalékkal zuhant a tavalyi utolsó negyedévben - derül ki a KSH részletes számaiból. A magyar bruttó hazai termék (GDP) 2012 utolsó negyedévében 2,7 százalékkal csökkent év/év...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Sem a FIDESZ sem a korábbi kormányok alatt nem erősödött a gazdaság. A béka feneke meg nem az a szint, amit ha tartunk még büszkék is lehetünk magunkra. Főleg nem sikertörténet. Jó hogy var merci, suzuki, opel stb összeszerelő csarnok, de ezek 2 hónap alatt össze tudnak csomagolni és viszlát. Akkor lenen ám jajgatás. Saját lábunkra kell állni. Ehhez persze szakértők, szakmai döntések kellenek és olyan gazdasági környezet, ahol a magyar vállalkozó is könnyen boldogul. Meg kellene nézni, hogy a nagyok hogy csinálják. Adózás, engedélyeztetés, hitelezés stb. Nem elriasztani kellene a vállalkozókat, hanem ösztönözni reális vállalkozóbarát feltételek biztosításával.
miazavalami
@human: " Meg kellene nézni a nagyok hogy csinálják"... Te nem tudtad hogy az orbán kormányra figyel a világ , hiszen ők a Janik?
human
@miazavalami: Hát fel is találták a spanyol viaszt. 3 éve azért vezették be a megszorításokat, hogy a kampányévben valamennyit visszaadhassanak. Ez ám a világmegváltó ötlet. Úgy lehagyjuk nyugatot, hogy Észak-Kóreáig meg sem állunk.
miazavalami
@human: Babás! De megint tájékozatlan vagy! Itt nincsenek megszorítások csak kiigazítások! :-)))
ila51
...mondja a tábla a gödör alján :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok