A digitális átállás befejezésével milliárdokat érő 4G frekvenciák szabadulnak fel, 2013-ban jöhet az árverés is. Egy évvel korábban befejeződik a digitális átállás: idén novemberben már kizárólag digitális jelekkel érkeznek a földi tévéadások, pedig a törvény szerint erre még bő egy év volna. Azért döntöttek az idei átkapcsolás mellett, mert már idén pénzzé szeretnék tenni az így felszabaduló frekvenciákat. Ma jelenti be a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, hogy két ütemben, július és október végén befejeződik Magyarországon a digitális átállás, vagyis a földi sugárzású televízióadókat egy újabb, modernebb technológiával juttatják el a lakossághoz.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Nincs ingyen ebéd !
Aki szegény, ne nézzen ne nézzen még analóg tv-t sem !
human
@nyanya001: Azért haladni is kell a korral. Egyszeri beruházás azért kell hozzá. A beltéri egység (Set Top Box) kb 10000 Ft. Cserébe valamivel több csatorna nézhető és nagyon olcsó a bővített csomag is. Ami nagyon fontos, az a jó antenna. Van ahol egy egyszerű beltéri tányérantennával megoldható a jó vétel, vagy rosszabb esetben tetőantennát kell felszerelni. Ha már van tetőantennánk, valószínűleg az is jó lesz a beltéri egységnek.
sonderkommando
Neten minden van, akkor minek tv? Tessék haladni a korral!
nyanya001
@human: Tudod, én azokra gondoltam akiknek meglehet élni 47 ezerből
vagy az arcpirító 22800-ból tengődnek, mert azoknak nincs 10 ezer erre,
mert kenyérre is alig telik nekik !
human
@nyanya001: Hát igen. Ha a család sem tud segíteni, akkor csak a rádió marad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.