Aláírásgyűjtést indít a Fidesz, hogy támogatást kérjen a családoktól a rezsicsökkentési program megvédéséhez – közölte a párt hétfői elnökségi ülése után Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke és Rogán Antal frakcióvezető.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Ha az alkotmánymódosítást megtudták szavazni,szavazzák meg ezt is! Nem kell ehhez aláírást gyűjteni . /Lehet ez csak bújtatott tagtoborzó ? /
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
@Mobil123: Az lehet:)) hidd el, működik a lista.!!!
Mobil123
@Kutyafüle: Mos jut eszembe az elsőt visszaküldtem, de írtam is rá:-)))))) Lehet , hogy nem tetszet nekik???
Most sem müködik másként az egész, mint a Kádár rendszerben.
Törölt felhasználó
Engem nem érdekel milyen listára kerülök. Szarjon sünt a kubatov ezt fogom ráírni a lapra úgy fogom rábaszni az ajtót "szerencsétlenre".. Itt tartunk hogy rettegnek az emberek listáktól, mi ez 2013-ban Európa közepén?!:(
profon
A következő áldozatok a pékek lesznek. Hogy merészelik ezek az arcátlanok, áthárítani az emberekre az energiahordozók és a liszt árának emelkedését ? Hatósági árat a kenyérre !!!
Rohadt kis multipékek :)
Törölt felhasználó
Így lesz egy országból western filmbe illő utca jelenet. Egy-egy nyikorgó ajtó és félig leszakadt cégér táblák...viszont csak magyar éhezők és munkanélküliek lesznek, jeee:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.