Fejenként ötvenezres büntetést kapott 15 középiskolás, akik az alaptörvény módosítása ellen tiltakoztak a parlamentnél, egyik, legfiatalabb társuk figyelmeztetéssel megúszta.

Ötvenezer forintra büntették azokat a középiskolásokat, akik ma a parlament bejárata előtt tiltakoztak az alaptörvény negyedik módosítása ellen - írja az Index. Tizenhatan voltak a középiskolás tüntetők, egyikük, a legfiatalabb, 15 éves figyelmeztetéssel megúszta, de társainak fejenként 50 ezer forintba fáj az akció.

A rendőrök a tiltakozó diákokat bevitték a rendőrségre, késő délután engedték ki őket.

105 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
@kacsa0707: akkor ezek szerint Te is a farkad után mész? Kb ilyenek a hozzászólásaid is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gazdag dezső
Nem kellene elfeledni!Felejteni !Az 56-os eseményt akkoriban a csőcselék mozgalmának minősítették !!!Most mintha már másképp látnák sokan,és arra az időre emlékeznek rendezvényeken!A diákok mozgalma nagyon is nagy figyelemre méltó! Nagyon kár hogy sokan ezeket a dolgokat másképpen látják!Sikerült mára már nagyon-nagyon összezavarni az embereket! Összeszítani csoportokat!!A diákoknak igenis joguk van az őket érintő eseményeket minősíteni,véleményt mondani! Állampolgári jogok sérülnek! Hol van az igazságszolgáltatás???Kiszolgálják a mindenkori kormányt! Az 50-es években is így volt!Csakhogy akkor még az a bizonyos bűnözői réteg nem szemtelenkedett el annyira hogy naponta sok-sok csúnya bűneseteket hallani,és a rendőrség tehetetlen!Vagy éppen a nagy maffia megvédését végzi??Persze azt látni hogy rendőr beviszi a bűnöst,aztán az ügyészség szabadon engedi,és majd kap egy ejnye-ejnyét valamikor 2-3 év múlva! Ilyen rosszak a törvények? Ha igen ,miért nem változtatunk rajta??Csak a bűnözőket kell megvédeni??A polgárokat nem ??Vagy ne szólj szám,nem fáj fejem???Mindent lehet 2/3-al?, Már régen elku...ták azt az arányt!!Csak a gazdagok gyarapodhatnak tovább,és a barátok,rokonok! A többi akár el is pusztulhat??Szórják a pénzeket a nagyvilágba,az emberek,gyerekek pedig éheznek,hajléktalanok lesznek! Szomorúan nézik az emberek hogy vannak még olyanok is akik többet keresnek mint ami látszik a papíron,és építik a nagy villát!! Hogyan is lehet ilyen?Miből??Csak a nép pénzéből teszi!!A diákok sem annyira hülyék hogy az ilyeneket nem látnák meg!Szerencsére vannak még akikre büszkék is lehetnek a szülők!Belőlük lesz majd a következő ország,,családfenntartók!!
percsi
@kacsa0707: Remélem nagyobb büntetés vár rád, mint a diákokra!

Sajnos Magyarországon csak egy bányásznak jutott el a tudatáig, hogy itt már a szó kevés, az igazáért, jogaiért kézzel-lábbal kell harcolni. Emberi rossz tulajdonság, eltaposni, megalázni a gyengébbet. Nagyon jól tudjuk, hogy többségben az erő. Ha a fiatalok nem 15-n, hanem tízezren lettek volna, nem lett volna 50 e büntetés, ha több százezren, akkor nem lett volna megpiszkálva alkotmányunk.
pacsni
a szemèt viktornak mikor adnak pènzbirsàgot, hogy mindent megvàltoztat Mo-gon!
Szerintem egy bitòfa kène neki, de gyorsan, mert nagyon telik az ido!
massa
majd kifizessük de a 2006-os Orbán slepje mennyit fizetett aTV felgyújtásáért a rendőrők bántaémazásáért?
coni
A gyerekek akik valóban európai módon viselkedtek, nem úgy a Fidesz aki bőrfejű szőkeferikkel lépett fel ellenük. Ez célzás volt Orbánék kordonbontására, de ők csak az erőből értenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.