A Nézőpont Intézet által végzett felmérés szerint egy most vasárnapi választáson a felnőtt magyar lakosság 32 százaléka támogatná a Fidesz–KDNP-t, 11 százaléka az MSZP-t, 5 százaléka Bajnai Gordon formációját, 2 százaléka pedig Gyurcsány Ferenc pártját.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Vagyis most megint azt mondja a Nézőpont a békemenetistáknak, hogy
majd a vágásiferi vezetésével sírva vigadva bevonulnak a fehérvári huszárok, és a haza pánikszerűen fényre derül!! Az Orr bán majd tagolva mondja a miniszterelnöki eskűt, lesz megint egy potenciális(?) koalíciós partner, - ha nagy szükségében a vezér odaszólna!! Az Alcsuton kasztingolt völnerek megint kapnak audit, lakást, dugható titkárnőt, millás fizut államtitkárként!! Esetleg néhány cimbi és cimbina is bele fér majd még a tutiba, oszt annyi!!
A többi meg le van szarva!!
De gondold el, mi lesz ha a melegpopsi hozzáér a hideg csempéhez, vagy ha a Nézőpont nem kapja meg a havi apanázst és befejezi a parasztvakítást??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kengyefuto
Ja,a fidesznyalonc "nézőpont"?!?!?! Akkor delete!!
kengyefuto
Röhelyes nem??Az idióta fidesznyalonc "nézőpont" rendszeresen óriási fideszelőnyről pampog de arra nem gondol a marhája,hogy ezzel sarkallja a bizonytalanokat a baloldal felé!De így van jól!!Jó az irány!!! Hajrá idióták!!!
kengyefuto
@Dr. Felipe: Te se olyan helyeken jársz ahol balosok laknak mi? Valószínű,hogy a"tele a tököm a szélhámos orbannal" területen jártál!
kengyefuto
@marlin: Pedig a vágásiferi narancsba öltöztette a /segítsen valaki!!/ ...lakótelepet!"de szép is vóóót!
Dr. Felipe
@kengyefuto: Az egész országnak tele van már a töke zorbánccal úgyhogy elég vicces ez a "hatalmas" fideSS előny.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.