Óriási átverésnek tartja Kósa Lajos, hogy a szocialisták áfacsökkentés csökkentésének szükségességét szorgalmazzák. A Fidesz ügyvezető alelnöke az Echo Tv Napi aktuális című műsorában emlékeztetett: ezt a kampányfogást egyszer már elővette az MSZP, aztán amikor kormányra került, ismét áfát emelt. A rezsicsökkentés megvédéséről szóló aláírásgyűjtés szükségességével kapcsolatban Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke az Echo Tv Napi aktuális című műsorában arról beszélt, hogy az ellenzékkel és a szolgáltatókkal való viaskodás kapcsán szükség van kézzel fogható bizonyítékra, hiszen a kormánypárt valószínűsíti, hogy a szolgáltatók adott esetben továbbmennek az európai fórumokhoz. A rezsicsökkentéssel foglalkozó munkacsoport tagja szerint, ha ilyen lépés történik, akkor jól jöhet az, hogy a magyar választók a rezsicsökkentés mellett teszi le a voksát. A politikus ugyanakkor cáfolta azt az ellenzéki álláspontot, hogy a magyar lakosokat nem a rezsicsökkentés, hanem az alkotmánymódosítás...

Forrás: echotv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fefe0741
Újra meg szólalt az agytröszt,és szokás szerint bölcseket,okosakat rebegett nekünk...
IAR892Q407
www.fidesz.hu/index.php?Cikk=117185

"ÁFA-csökkentéssel az áremelkedések ellen


Az elnökség tegnapi döntése alapján a Fidesz törvényjavaslat-csomagot nyújt be az üzemanyag- és az alapvető élelmiszerárak, valamint a távfűtés árának csökkentésére.
"

Igaz, ez 2008-ban volt.

Furcsa.
Sede
A narancsbárók hazudnak éjjel, hazudnak nappal. Arcátlanul, gátlástalanul.
coyote3
Ócska trükk??? Lajcsika, te hova jártál suliba?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.