Egy kedves olvasónk hívta fel figyelmünket a miniszterelnök szabálytalankodására. "Tisztelt Szerkesztőség! Az RTL híradójában láttam, hogy hős miniszterelnökünk megmentett szombaton két embert, akik a lezárt autópályán -teljesen frissen, kipihenten és tisztán - sétálgattak. Nem is értem, mit kerestek ott, de ez nem is számít. Sokkal érdekesebb az a kérdés, hogy vajon hol voltak a TEKes srácok Orbán mellől?Komolyan elhihető, hogy csak úgy elengedik Őt bóklászni egyedül az országban?Esetleg álruhát öltött és lement a népéhez, megtudja, mit gondolnak róla?Viszont a blőd videót megnézve még ezeknél is fontosabb kérdés jutott eszembe,Orbán Viktor luxusbuszában nem kell biztonsági övet használni!?Akkor, amikor életveszélyes állapotok uralkodtak az autópályán? lefagyott, havas utak és Orbán így viszi az idegeneket?Elgondolkodtató! És itt a videó, hogy lássa mindenki

Forrás: bevezetem.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
Ez a videó nem amiatt készült, hogy esetleg Oscar-ra jelöljék. Propaganda film a javából.
Változnak az idők: Rákosi pajtás az érett búzatáblában, Orbán úr a hómezőn. Egyik film sem a valóságot tükrözi, miért kellene a valós (KRESZ)szabályokat betartani?
Egyébként meg ki lenne olyan bátor, hogy a biztonsági öv miatt kérdőre vonná akár csak a sofőrt is?!
Proli
Ez azért van,, mert a sofőr adni akar az országnak!
Ő be van kötve,, ha durrannak akkor meg a többi ott marad, a sofőr meg nemzeti hős lesz!
A Tündik bündije
A nemzet kisbusza más világ, oda születni kell...
SLAakku
A nemzet páncélozott kisbusza más világ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.