Orbán Viktor miniszterelnök felkérésére a Belügyminisztérium hétfő estére elkészíti a rendkívüli időjárás miatt kialakult katasztrófahelyzet tapasztalatairól szóló jelentését, s ezt a következő kormányülésen a kormány tudomására is hozzák - mondta Pintér Sándor belügyminiszter vasárnap délután Budapesten, sajtótájékoztatón.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gibgab
Ez nem kétséges. Mint halljuk, a kormány sikert sikerre halmoz. Kár, hogy a saját bőrünkön nem ezt tapasztaljuk.
Kutyafüle
A Pintérizmus Magyar Nemzeti Sikertörténete. Valószínű megjelenik folytatásos kiadványban is, majd meg lehet vásárolni a Kerényi által reklámozott könyvekkel együtt:))
A Tündik bündije
Ez egész egyszerűen hülye, hülye, hülye, hülye, és még egy kicsit hülye.
Dr. Felipe
Jelentés a fényességes szultánnak.

Fényességes padisah!

Én Don Pinyó aga belügyminiszter jelentem hogy a balliberális tél támadását sikeresen visszavertük. Nemzeti ünnepünk alkalmából fényességes győzelmet arattunk. Az M1 autópályán hősies küzdelemben vertük vissza a hóbuckalakók és a Bajnai gárda támadását. A TEKnős páncélosok több ezer nemzetőrt és márciusi ifjút mentettek ki a katlanból sőt kurmányszóvivőnket girnyó szász kalifát is sikerült kiszabadítani a fogságból.
Intézkedtem hogy kerényi atya olajban megörökítse e hatalmas győzelmet és szervírozza az alaptörvény asztalála.
Ezt a dicsőséges győzelmet a ballib erők ellen néked "ajájjuk" fényességes nagyúr. Allah kisérjen utadon.

Tisztelettel
Don Pinyó aga
belügyminiszter

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.