Tamás Gáspár Miklós filozófus szerint a magyar demokratáknak meg kellene fontolnia a 2014-es országgyűlési választás bojkottját, mert szerinte annak "előre megírt" eredményével csak Orbán Viktor további hatalmát legitimálnák. A filozófus erről a Milla vasárnap délutáni, a budapesti Kálvin téren tartott demonstrációján beszélt.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
TGM-nél elmentek otthonról. Ennél nagyobb baromságot nem is mondhatott volna. Vagy csak lehet, hogy ő is fityiszes a sumákabbik fajtából.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
A kormányt mindenképp megválasztják!!
Nehogy már a maradék fidesz csicska, meg az "átvert, vagy üveggyöngyért megvett" nem itt élők megint az ország nyakára ültessék ezt a fényestekinTETŰ beteget!!
Nakimaga
Ma is aktuális Liszt Ferenc 1848-as bécsi nyilatkozata:
""„Amikor a hangszerek elfoglalják helyüket, még mindig kell egy ügyes karmester, aki összehangolja különféle hangzásukat.[...] A hangszerek a helyükön vannak, de még nincs meg az ügyes karmester. Hangzavar és lárma nem hoz sok eredményt. Olyan vezető kell, aki szuronyt szegez!"""
vukkocska
TGM nem olvasta az új választási törvényt, azért mond ilyen baromságot. Akkor nem 2/3-dal, hanem 100 %-os többséggel nyerne a fidesz.
kedwes
A probléma csak az, hogy nincs az Alaptörvényben lefektetve a szavazóképes lakosság hány százalékának szavazata alapján érvényes a voksolás!
A mai állapotok szerint, ha akár egy szavazó voksol, már érvényesíthető az eredmény!
Na ez a 22 - es csapdája!
QQCSI
@kopeba: Ez így igazán frappáns:
Orbán a MÁSODIK legalkalmasabb,
de én nem indulok.
coni
Ennek akkor lenne értelme, ha a tegnapi tüntetésen ott lett volna a fél ország. De nem volt, sajnos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.